Tayfun, takıldım zaten sana ama Piaggio, Honda, Yamaha, sonrasında Kymco-Sym neredeyse tüm modelleri yıllardır enjeksiyonlu.Arada ufak istisnalar var tabi.Ancak Çin Markalarını bilemiyorum...
Printable View
çok güzel bir seçim olmuş uzun zamandır bende düşünüyordum. güle güle kullan abi. belki bir gün scooter buluşması bile ayarlayabiliriz.
tabi bazı markaların motor hacmi yüksek motorlularında vardı ama 100 lük 125 lik 150 lik gibi motorlarda genellikli karbüratörlü sistem kullanılıyordu ama şu anda arkadaş 125 lik Honda aldı didim-söke arası git gel 5 tl yaktı dedi yazın ağzımı 1 hafta kapatamadım :D:surrende:
Hayırlı uğurlu olsun kaan, scooter için 11 hp gayet güzel değer. Kıbrısta okurken kendime ait ilk scooterım gilera vx125 idi vx200 ün olmadığı yerlerde scooterın ferrasi oluyordu :D Senin aldığın motoru hiç incelemedim ama fotoğraftan ilk dikkatimi çeken lastiklerin çapının gileraya göre biraz daha büyük olması oldu. Genede sana nacizane tavsiyem bu makinaları kullanırken dikkatli olman yer ile yakınlaşmaya oldukça meyilli oluyorlar :D
konudan da baya zaman gecmiş. malum motoru aldım saolsun İzmir havası o zmndan beri yagmurlu ve soguktu dogru duzgun kullanamadık hava duzeldi şehirdısındaydım falan filan anca daha 350km yol yapabildim 300kmsi artcıyla birlikte. Karsıyadakan Çeşmeye falan gittim geldim arada popo agrısı dısında artcımda bende sıkıntı yasamadık. 125lik bir motora gore baya guzel gidiyor. 1 kere depo doldurdum ilk doldurdugum haric. kmde 11krs cıktı yakıtı. buarada bu deger komple artcıyla ve genelde gazlamalı kullanım. 4lü flasoru olmaması haricinde benden 10 puan aldı hee bire uzun yolda popo agrısı :D