Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!

cagatay aktas
    iyte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897
    Edilen teşekkür: 28

Standart İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!

Arkadaşlar iş değiştirmem sebebiyle izmirden istanbula geçiyorum yaklaşık 2 hafta içerisinde. Çalışacağım yer maslakta itü teknokentin içinde yer alıyormuş. Fakat istanbulu hiçç bilmiyorum Nerelerden ev tutulur? Mesafe - fiyat konusunda önerisi olan varmı? 1+1 evler bile işimi görür sadece kendim geleceğim istanbula.
    ilim öğrenmenin başı sabırdır !

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4. Levent , Çeliktepe. Sanayi Mah. Araç varsa her yerden tutabilirsin.

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. Levent , Çeliktepe. Sanayi Mah. Araç varsa her yerden tutabilirsin.
    açıkçası arabayı istanbula götürmeyi düşünmüyorum yol iz bilmem zaten boşa yatmasın araba çok fazla pahalı olmayan yerlerden düşünüyorum nasıldır fiyatlar o civarda? Bide servis varmış heryere ulaşımda sıkıntı yok

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

4.levent, sanayi mah. civarında kiralar 750,00 'den aşağı değil. biraz ucuz yerler bakıyorsanız ayazağa'yı tavsiye ederim. pınar mahallesi reşitpaşa gibi yerlerde var. toplu taşımayla 15 dk. mesafede. bende maslakta çalışıyorum bu arada gazi mahallesinde oturuyorum. burdada kiralar 250'00 den başlar.
    ISmileUDie

Ziyaretci040

Servisin varsa kurtuluş vs. civarı bile olur nasıl bir yer istiyorsun ? Semt semt değişkenlik gösterir İstanbul Bekar olsaydım ben Kurtuluş civarlarında yaşardım 500 600 civarı kiralar ve gayette güzel evler var.

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisin varsa kurtuluş vs. civarı bile olur nasıl bir yer istiyorsun ? Semt semt değişkenlik gösterir İstanbul Bekar olsaydım ben Kurtuluş civarlarında yaşardım 500 600 civarı kiralar ve gayette güzel evler var.

Abi kurtuluşda 500-600 kira eminmisin Feriköy hacıhüsrev taraflarıdır kurtuluşda 900 den çıkmıştı arkadaş ama caddeye yakındı evi

mehmet yıldırım
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. milanrapajc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Standart Ynt: İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!

Servis varsa anadolu yakasinda bile oturulur.bence istanbula gelin gorun neresi hosunuza giderse orda oturursunuz.celiktepe ayazaga ferikoy kurtulus taraflarinda herkes oturamaz.ben anadolu yakasinda oturan biri olarak oralarda zorunlu olmadikca oturamam.sizinde daha onceki oturdugunuz semte benzer biyer mutlaka bulursunuz.istanbulda en luksude en varosuda mevcut.bir ailenin oturabilecegi gecenin her saati disari cikabilecegi evde hanimini yalniz birakabilecegi bir semtte kiralar 800 tl den baslar
    Son olarak aklima gelmisken besiktas tarafi daha nezihtir fulya yildiz tesvikiye tarafina bakabilirsiniz.
    Konu milanrapajc tarafından (03/02/2013 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

valla arkadaşlar istanbulu hiç bilmediğim için ne desem boş izmirde kaldığım yer sitede merkezi ısıtmalı biyer. Anadolu avrupa farketmez gibi.

Beylikdüzü innovia evleri nasıldır? 1+1 evlere 500 lira kira istiyolar sahibinden ilanlara bakıyorum da Bayaa hoşuma gitti en azından resimleri güzel Varmı beylikdüzü tarafında oturan? Yol uzakmıdır? maslak'a yaklaşık 40 km. İstanbul için 40 km uzakmıdır?

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

arabamla 17 km yol gidiyorum maslak'a 15-20 dk. hava yağışlı olduğunda trafik oluyor tabi 60 dk ya kadar çıkabiliyor. bence servisin gidebileceği yerlerden seçim yapın. ayrıca innovia'da 1+1 satılık daire fiyatı 55-60,000 tl. yani çok ucuz, neden bilmiyorum
    ISmileUDie

Ziyaretci040

Yok ben evlenmeden önce 350 ye oturuyordum 5 sene oldu o kadar arttımı ki yav?

Öncesinde 6 ay kadar tarlabaşında kalmıştım. Oralarda çok fazla ucuz

Ziyaretci040

O kadar yol değilde , trafik kesinlikle çekilmez kardeşim.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Standart Re: İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!

Trafik cekilmez hicbir sekilde evet. Maslak ve civarinda isyerine yakin cok uygun yerler surekli mevcut olur.

Secimi isyerine gore yapman yararina olur. Diger turlu cok zor olur senin icin.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı iyte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar istanbulu hiç bilmediğim için ne desem boş izmirde kaldığım yer sitede merkezi ısıtmalı biyer. Anadolu avrupa farketmez gibi.

Beylikdüzü innovia evleri nasıldır? 1+1 evlere 500 lira kira istiyolar sahibinden ilanlara bakıyorum da Bayaa hoşuma gitti en azından resimleri güzel Varmı beylikdüzü tarafında oturan? Yol uzakmıdır? maslak'a yaklaşık 40 km. İstanbul için 40 km uzakmıdır?
    10 seneyi aşkın süredir beylikdüzündeyim adım gibi bilirim.innovia evleri tarafı esenyurt olarak geçer zaten beylikdüzüne biraz terste kalıyor site olarak oturulur fakat etrafında çıkıyim biraz gezeyim derseniz anca site içerisinde gezebilirsiniz site çevresi biraz sıkıntılı heleki sitenin alt tarafı(site yamaç üzerinde kalır) tam esenyurt olarak geçer ailecek yada tek başınıza rahatça dolaşabileceğiniz yerler değil..tek avantajı otobana,metrobüse,otobüse çok yakın olması 10 dk ya var ya yok.. otobandan maslakta yaklaşık 1-1.5 saat sürer yaklaşık 55-60 km vardır heleki sabah trafiği sizin için zulüm olabilir bence buralar size çok uzak aradığınız kira aralıkları nelerdir ona göre bakalım kesin birşey söyleyelim

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

Standart İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!

Bir itü mezunu olarak önerim
    Metroya yakın heryer olabilir
    Mecidiyekoyde kaldım ben 2 sene dereboyu caddesinde ziyadesiyle ev var metroya 5 dakika
    Yada gayrettepe de olabilir.
    Ama ben oraları cok sevememiştim ve üsküdara taşındım 3 sene de orda kaldım
    Sabahları sıcak simitimi alıp vapurda da çayımı söyleyip her sabah kahvaltımı deniz ortasında yaptım. besiktaştan da otobüsle itüye gittim
    Hayatımın en tasasız yılları
    StrucTuraL EngiNeeR

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

İnnovia yı bende tavsiye etmem. Esenyurtta rahat dolaşamazsınız. Hırsızlık , uyuşturucu pkk sempatizanlığı hay safhada.Hem yoluda yorar sizi.Yolu ve sabah trafiğini dert etmem derseniz Anadolu yakasını yakasını tavsiye ederim.Ben 3 yıldır Ataşehir-İçerenköyde oturuyorum ve çok memnunum. Göztepeyi , Üsküdarı , Ataşehiri , Çamlıca bölgesini , Libadiyeyi önerebilirim.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aykut işçi
    aykutisci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 170

ben maslak itüde okuyorum baltalimanının orlarda ucuz yollu evler var arkadaşlar orda kalıylar kiralar 500 felan doğalgazları felanda vardı

- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
    ...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

19. Bu mesajı için 2 kişi aykutisci'ye teşekkür etti:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Alıntı aykutisci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben maslak itüde okuyorum baltalimanının orlarda ucuz yollu evler var arkadaşlar orda kalıylar kiralar 500 felan doğalgazları felanda vardı
    +1

Bencede en mantıklısı sarıyer baltalimanı,fsm mahallesi reşitpaşa tarafları. Servis olsa bile heryerden trafikte kaldığınız her dakika size çile olacaktır zamanlaa..

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan özükaçmaz
    hakanozukacmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06bv3426
    Edilen teşekkür: 20

abi gelme istanbula trafiği berbat halde ben doğma buyume ıstanbulluyum cekılır gıbı degıl izmir on numara memleket ben yerınde olsam hıç gelmem

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

arkadaşlar kira aralığım çok net ve belirgin değil. Ama tabi uygun biyer olsa çok iyi olur. Anadolu yakası da olabilir servis felan da olacakmış. Kiralık ilanlarına değiniz yerlere bakıyorum

cagatay aktas
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06DE7897

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnnovia yı bende tavsiye etmem. Esenyurtta rahat dolaşamazsınız. Hırsızlık , uyuşturucu pkk sempatizanlığı hay safhada.Hem yoluda yorar sizi.Yolu ve sabah trafiğini dert etmem derseniz Anadolu yakasını yakasını tavsiye ederim.Ben 3 yıldır Ataşehir-İçerenköyde oturuyorum ve çok memnunum. Göztepeyi , Üsküdarı , Ataşehiri , Çamlıca bölgesini , Libadiyeyi önerebilirim.
    abi ataşehir yol olarak 25 km gözüküyor google maps te. Ama köprüden sabah geçmesi zor olur mu? Bu arada mesai 8 de başlayacakmış 8 den önce köpri trafiği ne durumda oluyor?

Sayfa 1/2 12 SonSon