Kardeşim Şile'yi öneririm.Şile fenerinin bulunduğu Kavalapark gerçekten güzel bi yerdir tam Ağlayankayalar'ın karşısında da yemek yiyebiliceğin tepede bi restaurant var tavsiye ederim![]()
21 Ocak günü kısmetse kız arkadaşımla 1. yılımızı doldurmuş olucaz ve bu güzel günümüzde onu güzel bir yere götürmek istiyorum
Netten baktığım kadarıyla Anadolu Kavağı gibi güzel yerler var.
Fakat gidenler olduysa sizlerin tecrübesini almak istedim..
Rumeli feneri, Anadolu kavağı gibi yerlerden hangileri daha güzeldir? Sizlerin bana önerisi neresi olur
İkimizde yeşili severiz, nede olsa Karadenizliyiz![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Kardeşim Şile'yi öneririm.Şile fenerinin bulunduğu Kavalapark gerçekten güzel bi yerdir tam Ağlayankayalar'ın karşısında da yemek yiyebiliceğin tepede bi restaurant var tavsiye ederim![]()
çatalcaya gitbizim karadeniz gibi balta girmemiş ormanları var , doğa harikası yerleri var.çok çalıştım oralarda silivride büyükçekmecede
ben o tarafı seviyorum daha az kalabalık oluyor. Oralar fazla beton değil. Biraz olsun büyükşehirden kaçmak iyi gelir.. yada hiç uğraşma Kocaeline git kartepeye
bu yaz gittim oraya gerçekten güzel yer
Konu Ziyaretçi048 tarafından (13/01/2013 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
yıldız parkına gıt besıktastan ortakoye gıderken sol taraflarda kalıo bı anda kalabalıktan uzaklasıp dogayla bas basa kalıosun hem her taraf tarıh kokuyo saraylar falan)
Eyvallah dostum sağol önerin için.. Bir bakiyim netten
Çatalca tarafına gittim ama çokta beğenmedim be abi, ya da çok gezemedim ondandır belkiyazlığımız büyükçekmece - gürpınarda o tarafa çok gittik sanırım o taraflara gitmeyeceğim. Kesinlikle bu kalabalıktan uzaklaşmak iyi gelicek..
İkimizde kocaelide okuyoruz o kandırada ben gölcükte. Bıktık zaten kocaeliden o yüzden istanbul daha iyidir abisağolasın önerilerin için..
Bayılacağına, kalp krizi geçireceğine eminim. Fakat gerçekten tuzlu olur
Onunda öyle o kadar şeylerde gözü yok sadece birlikte biraz uzaklaşıp güzel vakit geçirelim istiyorum bu güzel günde..
Önerileriniz için teşekkür ederim fakat o tarafı daha önce birlikte gezdiğimiz için orayı düşünemiyecemyinede çok sağolun..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
sende istanbulda gitmedik yer bırakmamışsıun be kardeşim. Gel amasraya burayada o zaman güzel yer gör
Amasra.Net
Şile olabılır maşukıye olabılır
polonezkoye git.5 6 km yuruyus parkuru var ormanin icinde.catalca incegizde olabilir.
Polonezköy olabilir..
İnceğize gittim, yukarıda mağaranın içinde mangal bile yaptıkama pek beğenmedim açıkçası.. Kısıtlı dar alan resmen orası..
Teşekkürler öneriniz için
80 liraya 534 km yol yapmış bi delikanlı var karşında
hız sabitleyici ile 70 - 80 gittiydim.. kefken kerpe cebeci falan yapmıştık yine..
Ama istanbul içi olması öncelikli tercihim![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Avrupa yakasın sarıyerın ustu garipçe köyü ufuk ama şirin bi yer
Beykoz Korusu bi tercih olabilir. Tamamen orman ve içerisinde cafeler ve restoran mevcut.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Eğer yakın zamanda Küçük Çamlıca ya gitmediyseniz kesinlikle öneririm. Su kasrını muhakkak görmelisiniz.
Az önce doğukanla tam burayı konuşuyorduk ve buraya gitmeye karar verdim..
İnternettende biraz araştırdım ulaşımıda kolay çok uzakta değil güzelde bir yer
Büyük ihtimalle buraya gideceğiz..
Önerileriniz için teşekkür ediyorum herkese teker teker..
Gittiğim yerlerden mutlaka fotoğraflar paylaşıcamve 22 ocak günü gidicem..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Rica ederim. Havalar biraz güzel olsaydı çok daha memnun kalabilirdiniz.Yolu çok kolaydır.İster sahilden , ister yukardan Tem den Kavacık ayrımından girip Riva yolunu takip ederek koruya inebilirsiniz. Eşimle çok gittiğim bir yerdir , keyif alıcaksınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri