acaba tokatlanan senin eşin,nişanlın,sözlün,kız arkadaşın, onları bi yana koydum annen veya kız kardeşim olsaydı aynı şeyleri yazar mıydın?
Printable View
Geçmiş olsun hocam film gibi olmuş senin mevzu umarım davacı olmaz karşıdakiler..
Hocam bence ehliyeti kazayı boşver sen. Mahkeme olayını düşün uzlaşmaya bak kadına şiddet yasasından sonra işler çok ciddileşti kurtulamazsın bakanlığın ve başbakanın bizzet emri var bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar mahkemeye düştüğünde istediği kadar tahrik de işin içine şiddet girdimi kurtulamazsın.
Sana katılıyorum kardeşim...
Ne olursa olsun o bayanlara burmak bahane bile değil.Ne tur bir terbiyesizlik yaparlarsa yapsınlar.Sonucta onlar fizik olarak senden gucsuz.
Acıkcası o adam sana yumruk atmıs ya tekme ile cevap vermişsin.Dua et adam manyak psikopat biri değilmiş.
Acıkcası benim eşime ne olursa olsun biri yumruk atacak lama cimi yok ben belimden silahı ceker vururum.
O yuzden kimse kalkıp bana tahrik edebiyatı yapmasın.
Ha karsındaki erkek olsaydı asla laf etmezdim.Bizde trafikta kavga ediyoruz ama bayan oldumu durum değişiyor.
Dediklerim belki konuyu acan arkadsı kızdıracak ama kusura bakmasın.Kendi eşine aykutun dediği gibi boyle yapsalar ne yapardı ?
Ne olursa olsun.Gormezden geleceksin.Yada baktın sende pek bir şey yok arabana atlayıp gideceksin.
Biz zaten arkadasın kazasına haksız demiyoruzki? Kaldıki kadın vurmus arkadan.Ehliyetinde yanında değil.Bas git ehliyetini al.Sonra polis kapına gelirse valla hakaret ettiler vs de zaten onlar bana arkadan carptı de bitir olayı.
Baktın hiç ses seda yok sabah polis cagır gece aracıma biri carpmıs de.Yere biraz kaza susu ver tamam...
Bak yuzlerce bahane uretilebiliyor.
Ama haksız tektarafı karsısındaki KADIN ne kadar CAZGIRLIK yaparsa yapsın şidet uygulamasıdır.
Gecmis olsun koca koca degilmis verilmis sadakan varmis baska biri olsa vurulabilir yada akrabalarca linc edilebilirdin..
Sent my GT-I9300 using
iyi yapmışın ellerine sağlık. bıktım zaten trafikte onlardan. attığın tokat kar kalır gerisi olan hep sana olur biraderim.allah beterinden saklasın.
kadınsa kadınlığının bilsin.
biraderim bunun adamlıkla alakası yok aslındada yaptıkları çok büyük ayıp yani.hak etmişler elbetteki bizimde anamız bacımız varda tutupta kaza yapıpta sevinmezler yani. sonuçta dünya malı cana bişi olmasın sevinecekte hiç bi tarafları yok.
boşver kardeşim be herkezin kendi görüşü kendi davrnışı saygı duymak lazım herkezle fikirler uyuşcak diye bi olay yok. sonuçta bi olay olduğu zaman yanımızda herkez olcak diye bi mevzu da yok. takma kafana :)
Arkadaşlar, şiddet yanlısı mesajlar yazmayalım lütfen. Bir bayana el kaldırmanın ne kadar yanlış olduğunu her mantıklı insan gibi bizde bilmek zorundayız. Kadın kadınlığını bilmeyebilir, ama adam adamlığını bilmeli..
zaten hep biz adamlığımızı bildiğimiz için böyle olaylar oluyo birazda onlar bilsin be demi :)
Adamlığını bilen insanın davranışı bellidir.Boşa bunu tartışmaya gerek yok,yapan çeker cezasını..
Arkadaşlar yapılanı tasvip etmiyorum ama siz orda telaşlıyken karşınızda birinin"ohh ehliyetide yokmuş yaşasın yaşasın" gibi bir mizansende nasıl tepkiler verebileceğimizi bilemiyorum.
Allah kimseyi böyle kötü bir olayın içine düşürmesin sonuçta bir çok üzücü vakalar bu tarz insanın sinirlerini test eden insanlar yüzünden yaşanıyor.Bir anlık öfkeyle ne canlar gidiyor.