Alıntı boris91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim Şile'yi öneririm.Şile fenerinin bulunduğu Kavalapark gerçekten güzel bi yerdir tam Ağlayankayalar'ın karşısında da yemek yiyebiliceğin tepede bi restaurant var tavsiye ederim
Eyvallah dostum sağol önerin için.. Bir bakiyim netten

Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çatalcaya git bizim karadeniz gibi balta girmemiş ormanları var , doğa harikası yerleri var.çok çalıştım oralarda silivride....
Çatalca tarafına gittim ama çokta beğenmedim be abi, ya da çok gezemedim ondandır belki yazlığımız büyükçekmece - gürpınarda o tarafa çok gittik sanırım o taraflara gitmeyeceğim. Kesinlikle bu kalabalıktan uzaklaşmak iyi gelicek..

İkimizde kocaelide okuyoruz o kandırada ben gölcükte. Bıktık zaten kocaeliden o yüzden istanbul daha iyidir abi sağolasın önerilerin için..

Alıntı ali3434 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kız kulesinde yemege bayılır bence.ama tuzlu olabilr
Bayılacağına, kalp krizi geçireceğine eminim. Fakat gerçekten tuzlu olur

Onunda öyle o kadar şeylerde gözü yok sadece birlikte biraz uzaklaşıp güzel vakit geçirelim istiyorum bu güzel günde..

Alıntı yavuzkep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yıldız parkına gıt besıktastan ortakoye gıderken sol taraflarda kalıo bı anda kalabalıktan uzaklasıp dogayla bas basa kalıosun hem her taraf tarıh kokuyo saraylar falan )
Önerileriniz için teşekkür ederim fakat o tarafı daha önce birlikte gezdiğimiz için orayı düşünemiyecem yinede çok sağolun..