Merhaba arkadaşlar!

Bundan 6 ay önce ehliyetime alkollü araç sürmekten geri alınmıştı; 650TL de para cezasına tabii tutulmuştum. bu ayın 15 inde cezam bitmişti. parayı dün ayarladım ehliyeti almaya gidiyordum. acemi birtane kadın şoför geldi arkadan çarptı. benim aracın tamponu düştü sadece. ama diğer aracta baya hasar oluştu. kaza tespit tutanağı tutarkende bende olayı kadınla yanındaki diğer bayan arkadaşına anlattım, bunlarda ehliyetsiz şoföre çarpmışız diye seviniyorlardı baktım birbirlerine sarılıyorlar seviniyorlar bende o sinirle kadına birtane tokat attım diğerinide saçından tuttum sürükledim o arada diğer trafikteki şoförler durdu ayırdılar. trafik ekipleri geldi aynı olayı onlarada anlattım. dedim ceza sürem bitti almaya gidiyordum 3 gün geciktim almak için böyle böyle memur arkadaşlarda durumu anladılar. kadın benden davacı falan oldu bende ondan davacı oldum tahrik etti beni diye olayı birbir anlattım karakolda. kadının kocası geldi karakolda üstüme saldırdı onada tekme attım birtane onuda yazdım. memur arkadaşlar ehliyetsiz araç sürmekten ceza keseceklerini söylediler. ama tutanağı tam dolduramadık sanırım olay mahkemeye gidecek gibi. ehliyetimide gittim aldım. aracım şuan kapının önünde servise götürsem nedicem elimde ne kaza tespit tutanağı var nede başka bişey. kasgo aracı yaparmı? tutanaksız. bu olay neye varır bi yorumlarınızı alsam.