Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Polisle tartıştım

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Standart Polisle tartıştım

arkadaşlar sizlere bir sorum olacak; dün akşam evime iki araba misafir geldi bende arabaları evimin karşısındaki kaldırıma çektirdim.1 saat sonra falan trafik polisi geldi mahalleye akşam saat 10'a doğru bizim misafirlerin arabasını anons etmeye başladı bende indim arabaların yanına burası belediyeye ait kaldırım dedim sen ceza yazamazsın anca zabıta yazar dedim polise diklendim inatla plakanın fotoğrafını çekmeye çalıştı bende plakaların önünde durdum inatla fotoğrafını çektirmedim sonra bize gelen misafirlerle tanıdık çıktı polisler gittiler. benimde sorum polis belediyeye ait kaldırımdaki arabaya park cezası yazabilirmi? arabalar tamamen kalrımın üzerindeydi cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Sorunuzun cevabini bilmiyorum bagislayin ama size bir soru sormak istiyorum.O kaldirimdan bir engelli gecebilirdi. Bunu hic dusundunuz mu.

Saygilarimla

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam hiç bilmiyorum presedürü ama mantıken düşündüğümde yazabilir neden dersen il yada ilçedeki heryeri belediyenin sorumluluğunda yani yanlış park yaptığımız yerlerde belediyenin sorumluluğunda ama yanlış park nedeniyle ceza yazılabiliyor..bence orada şikayet var hocam birisi şikayet etmiş yoksa akşam 10 da polis kolay kolay gelip sana ceza yazmakla uğraşmaz İstanbulda ara mahallelerde adamlar yolun ortasına koyup gidiyor..

4. Bu mesajı için 2 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

aynen şikayet varmış öyle dedi zaten tanıdık çıktı bize gelen misafirlerle.

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

hocam dediğin gibi engelli geçebilr haklısında kaldırım 10 metre ya da taş çatlasın 15 metre sonra bitiyor zaten benim işgal ettiğim kaldırımı geçse bile yine yol kenarından yürüyecek.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

olaya bakılırsa şikayet üstüne gelmişler %100!

tanıdık çıkmasa büyük ihtimalle mukavemet ettiğiniz için asayiş birimi çağırırlardı gibime geliyor.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bence haksızsınız sonuçta adı üstünde kaldırırım yayaların geçmesi için.Yaşlı, çocuk veya engelli birileri de geçmeye çalışabilir.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya bakılırsa şikayet üstüne gelmişler %100!

tanıdık çıkmasa büyük ihtimalle mukavemet ettiğiniz için asayiş birimi çağırırlardı gibime geliyor.
    haklısın hocam aynen asayiş ekip arabaları geliyodu mahalleye olaydan 1-2 dakka sonra iki ekip arabası geçti,polisde dedi zaten şikayet üzerine geldik diye.

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence haksızsınız sonuçta adı üstünde kaldırırım yayaların geçmesi için.Yaşlı, çocuk veya engelli birileri de geçmeye çalışabilir.

Sent my iPad using
    kardeşim iyi güzel haksızım bende biliyorumda kaldırım 10 15 metre sonra yine yol kenarından yürüyecek yaya.

Anıl Ercan
    Furious1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 15

Polisle tartışmaya gerek yok. Zira ben hiç polisle tartışmadım simdiye kadar cünkü herşey onların ellerinde. Kafayı taktıklarında Her ay plakana ceza yollarlar valla

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

kim kaldırıma park etti diye şikayet eder ki ya. Adam evinin önüne koymus yani

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

her an herkes herşey için şikayet edebilir birbirini,tahammülsüz bir toplum olduk. arkadaşın yaptığı yanlış,kaldırım park yeri değil ama komşuların birbirini şikayet etmesi kötü birşey.gerçi artık arabanız çalınırken komşunuzun görüp ses çıkarmadığı bir dönemdeyiz.

polislere gelince,gün onların günü,onların dönemi,güç onlarda. istediğiniz kadar haklı olun hiçbirşey farketmez.bu yüzden polis ile dalaşmamakta dikkatli olmakta fayda var.

Grey Goose ...

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

haksızım tamam kabul ediyorumda kaldırımı işgal ettiğim için bu zaman kadar mahalleye polis gelmemişti bu yüzden, şikayet edilen arabada bize gelen misafirlerden birinin arabası büyük ihtimal yabancı plaka diye şikayet ettiler o plakada il dışı plaka değil ilçe plakasıydı.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Olan olmus artik biri kaldirimdan gecmeye calismistir kapisinin onu kapanmistir falan filan bosver gec gitsin.polislede okadar tartismaya gerek yok cek yan sokaga senin huzurundan dahami onemli

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

polis şikayet üzerine gelmiş ve görevini yapmış.Polise bu na hakkın yok , yapamassın demek hiç akıl karı değil. Polisi kotülemenin bir anlamı yok.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis şikayet üzerine gelmiş ve görevini yapmış.Polise bu na hakkın yok , yapamassın demek hiç akıl karı değil. Polisi kotülemenin bir anlamı yok.
    abi yanlış anlamada evimin önünde park var,hergün it kopukla ugrasıyoruz babamla. Ablam var annem var odalarının hemen bitişiğinde küfür kıyamet. kaç kere arıyoruz gelmiyorlar, e gelmyincede biz karakolluk oluyoruz sokaktakilerle.
    Şimdi bu adamın görevi gelip bu herifleri toparlamak mı park eden araba sahibiyle takışmak mı?

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Elbetteki polisin gelmesi lazım.Ama ceza kesen trafik polisi diğer olaya gelmesi gereken önleyici hizmetten asayiş ekipleri.İkisinin de görevi ayrı.Olay çokluğundan da olabilir .Polisimizin her olaya yetişmesi çok zor . Personel sayısı yetersiz kalıyor. Karakolların hali içler acısı . Ne yeterli personel var ne yeterli araç. Artık internet üzerinden form doldurup derdinizi iletebilirsiniz. Emin olun dikkate alınıyor.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

öğrenci, işçi, cumhuriyetçi filan var diye belirtirseniz, polislerimiz ellerinde insana türlü zararlar veren son teknoloji aletleriyle derhal olay yerine gelirler. ama başınız derde filan girerse hiç beklemeyin..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğrenci, işçi, cumhuriyetçi filan var diye belirtirseniz, polislerimiz ellerinde insana türlü zararlar veren son teknoloji aletleriyle derhal olay yerine gelirler. ama başınız derde filan girerse hiç beklemeyin..
    Lütfen unutmayalım polis keyfi hareket edemez. Emir verilir , polis uygular. cop ve gaz kullanma yetkisini de olay anında emirle alır. Bir parkta etrafı rahatsız eden gençleri alıp nezarete atıcak hali yok. Tamam gelsin ve görevini yapsın ama en fazla hadi dağılın diyebilir. Polisimizin kendisine silah doğrultan şahısa silahla karşılık verme yetkisi yokken bir avuç serseriye ne yapmasını bekliyorsunuz.

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lütfen unutmayalım polis keyfi hareket edemez. Emir verilir , polis uygular. cop ve gaz kullanma yetkisini de olay anında emirle alır. Bir parkta etrafı rahatsız eden gençleri alıp nezarete atıcak hali yok. Tamam gelsin ve görevini yapsın ama en fazla hadi dağılın diyebilir. Polisimizin kendisine silah doğrultan şahısa silahla karşılık verme yetkisi yokken bir avuç serseriye ne yapmasını bekliyorsunuz.
    hocam bence hiç polisi savunmayın. savunulacak hiç bir tarafı yok. son bir yılda vatandaşın polisten yediği dayağa baksanız yeter.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Sayfa 1/2 12 SonSon