Sorunuzun cevabini bilmiyorum bagislayin ama size bir soru sormak istiyorum.O kaldirimdan bir engelli gecebilirdi. Bunu hic dusundunuz mu.
Saygilarimla
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak; dün akşam evime iki araba misafir geldi bende arabaları evimin karşısındaki kaldırıma çektirdim.1 saat sonra falan trafik polisi geldi mahalleye akşam saat 10'a doğru bizim misafirlerin arabasını anons etmeye başladı bende indim arabaların yanına burası belediyeye ait kaldırım dedim sen ceza yazamazsın anca zabıta yazar dedim polise diklendim inatla plakanın fotoğrafını çekmeye çalıştı bende plakaların önünde durdum inatla fotoğrafını çektirmedim sonra bize gelen misafirlerle tanıdık çıktı polisler gittiler. benimde sorum polis belediyeye ait kaldırımdaki arabaya park cezası yazabilirmi? arabalar tamamen kalrımın üzerindeydi cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...
Sorunuzun cevabini bilmiyorum bagislayin ama size bir soru sormak istiyorum.O kaldirimdan bir engelli gecebilirdi. Bunu hic dusundunuz mu.
Saygilarimla
hocam hiç bilmiyorum presedürü ama mantıken düşündüğümde yazabilir neden dersen il yada ilçedeki heryeri belediyenin sorumluluğunda yani yanlış park yaptığımız yerlerde belediyenin sorumluluğunda ama yanlış park nedeniyle ceza yazılabiliyor..bence orada şikayet var hocam birisi şikayet etmiş yoksa akşam 10 da polis kolay kolay gelip sana ceza yazmakla uğraşmaz İstanbulda ara mahallelerde adamlar yolun ortasına koyup gidiyor..
aynen şikayet varmış öyle dedi zaten tanıdık çıktı bize gelen misafirlerle.
hocam dediğin gibi engelli geçebilr haklısında kaldırım 10 metre ya da taş çatlasın 15 metre sonra bitiyor zaten benim işgal ettiğim kaldırımı geçse bile yine yol kenarından yürüyecek.
olaya bakılırsa şikayet üstüne gelmişler %100!
tanıdık çıkmasa büyük ihtimalle mukavemet ettiğiniz için asayiş birimi çağırırlardı gibime geliyor.
Bence haksızsınız sonuçta adı üstünde kaldırırım yayaların geçmesi için.Yaşlı, çocuk veya engelli birileri de geçmeye çalışabilir.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Polisle tartışmaya gerek yok. Zira ben hiç polisle tartışmadım simdiye kadar cünkü herşey onların ellerinde. Kafayı taktıklarında Her ay plakana ceza yollarlar valla![]()
kim kaldırıma park etti diye şikayet eder ki ya. Adam evinin önüne koymus yani
her an herkes herşey için şikayet edebilir birbirini,tahammülsüz bir toplum olduk. arkadaşın yaptığı yanlış,kaldırım park yeri değil ama komşuların birbirini şikayet etmesi kötü birşey.gerçi artık arabanız çalınırken komşunuzun görüp ses çıkarmadığı bir dönemdeyiz.
polislere gelince,gün onların günü,onların dönemi,güç onlarda. istediğiniz kadar haklı olun hiçbirşey farketmez.bu yüzden polis ile dalaşmamakta dikkatli olmakta fayda var.
Grey Goose ...
haksızım tamam kabul ediyorumda kaldırımı işgal ettiğim için bu zaman kadar mahalleye polis gelmemişti bu yüzden, şikayet edilen arabada bize gelen misafirlerden birinin arabası büyük ihtimal yabancı plaka diye şikayet ettiler o plakada il dışı plaka değil ilçe plakasıydı.
Olan olmus artik biri kaldirimdan gecmeye calismistir kapisinin onu kapanmistir falan filan bosver gec gitsin.polislede okadar tartismaya gerek yok cek yan sokaga senin huzurundan dahami onemli
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
polis şikayet üzerine gelmiş ve görevini yapmış.Polise bu na hakkın yok , yapamassın demek hiç akıl karı değil. Polisi kotülemenin bir anlamı yok.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
abi yanlış anlamada evimin önünde park var,hergün it kopukla ugrasıyoruz babamla. Ablam var annem var odalarının hemen bitişiğinde küfür kıyamet. kaç kere arıyoruz gelmiyorlar, e gelmyincede biz karakolluk oluyoruz sokaktakilerle.
Şimdi bu adamın görevi gelip bu herifleri toparlamak mı park eden araba sahibiyle takışmak mı?
Elbetteki polisin gelmesi lazım.Ama ceza kesen trafik polisi diğer olaya gelmesi gereken önleyici hizmetten asayiş ekipleri.İkisinin de görevi ayrı.Olay çokluğundan da olabilir .Polisimizin her olaya yetişmesi çok zor . Personel sayısı yetersiz kalıyor. Karakolların hali içler acısı . Ne yeterli personel var ne yeterli araç. Artık internet üzerinden form doldurup derdinizi iletebilirsiniz. Emin olun dikkate alınıyor.
öğrenci, işçi, cumhuriyetçi filan var diye belirtirseniz, polislerimiz ellerinde insana türlü zararlar veren son teknoloji aletleriyle derhal olay yerine gelirler. ama başınız derde filan girerse hiç beklemeyin..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Lütfen unutmayalım polis keyfi hareket edemez. Emir verilir , polis uygular. cop ve gaz kullanma yetkisini de olay anında emirle alır. Bir parkta etrafı rahatsız eden gençleri alıp nezarete atıcak hali yok. Tamam gelsin ve görevini yapsın ama en fazla hadi dağılın diyebilir. Polisimizin kendisine silah doğrultan şahısa silahla karşılık verme yetkisi yokken bir avuç serseriye ne yapmasını bekliyorsunuz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri