ahahahaa ben de kendimi bu yaşa gelip de çizgi film izleyen bi ben varım sanıyodum...![]()
Koca koca çocuklar olsak bile, çizgi film izlemekten hiç bıkmayanlarımız vardır eminim.. Ben sıkı bir takipcisiyim hem animasyonların hem de çizgi filmlerin..
Güncel favorilerime gelince; Incredibles, Nemo, Ice Age, Spiderman, Pucca& Garu, X-men, Andy' nin nesi var?, Family Guy, Korsan Jack ve lapacı..
Daimi sevdiklerim; Tom& Jerry, Slywester, Taz, Temel Reis..
Çocukluğumun favorileri ise; Hello Kity, Red-Kit, Nils ve Uçan Kaz...
Aramızda başka koca bebek var mıı![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ahahahaa ben de kendimi bu yaşa gelip de çizgi film izleyen bi ben varım sanıyodum...![]()
yaşla ne alakası var yiaa :p
her daim bayılıyorum onlara.. favorilerini yazsana şekerim sende, bilelim..
Benim en sevdiklerim sırasıyla Clementine, He-man, Voltran, Redkit idi
Bir de Yakari mi vardı?Şu go gori gori gogo diyen kuşlu![]()
tabi ki yazayım...
red kit, x-men, spider man (filmleri deil çizgi filmleri)
Ben de korkardım biraz tabi küre içinde melek gelene kadar![]()
@Abnew; ya bide müziği falan da arızaydı onun..
hello kity tercihimdi daima![]()
benide en cok sevdiğim he-man,sira gölgelerin gücü adına hehehe
Pucca& Garu,Family Guy,Sponge Bob(Patrick'e bayılıyorum),The Simpson,Southpark,ninja kalumbağalar,red kit
daha neler vardırda aklıma gelmiyo![]()
![]()
![]()
Ben düşkünüyüm cnm ya çok severim![]()
Evet bak bunlarıda unutmuşum bunlarda güzeldi vallahaJETGİLLER,ÇAKMAKTAŞLAR,![]()
maşallah forum çizgi film sewerle doluymuş...![]()
Aslında ben ALF'i çok severdim ama o 'cartoon' değil tabi
birde 1986-90 arası yeşil tahtaya tebeşirle çizilen bir karekter vardır kocaman bir burnu vardı tükürwe tüküre gülüyordu hatta çizen adamın eli de gözüküyordu ona bayılıyordum yaa![]()
bende çizgi film izlemekten bıkmayanlardanım hala izlerim ama eski çizgi filmler gibisi yok, çocukluğumda Voltran, Tom ve Jerry ve Red Kit, Esteban birde Pembe Panter hastasıydım diyebilirim birde "ama haksızlık bu öyle degilmi" diyen kafasında yarım yumurta kabuğu olan Kalimero ile Atom karınca vardı.
Bora bahsettiğin çizgi kahraman rahmetli Cenk Korayın Stüdyo Pazar programındaki Bay Meraklı olsa gerekbende severdim kendisini hey gidi hey o zamanlar tek kanal vardı neydi o günler yaww
Bay Meraklıdan küçük bir kesit için TV5 - La Linea
Konu kadoku tarafından (18/06/2007 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
evet kardeş ya bu işte bay meraklılink için çok çok teşekkür ederim ben birkaç kez aramıştım ama görememiştim çok sağol çok seviyorum ben bunu
hey gidi 8-9 yaşlarındaydım o zamanlar şapşal gibi tv karşısına geçer bunu seyrederdim sonrada perihan abla falan
Kadir kardeş çok değerli bir link verdin bana ya nasıl sevindim anlatamam![]()
Konu tempesty tarafından (18/06/2007 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
Tabi ki Tusubasa![]()
Kızılderili çocuğu Yakari,Ayı Yogi,Akıllı Bıdık,Ton ton ailesi.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri