Sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kazanç dileyerek başladığımız bir yılı daha geride bıraktık. Şimdi bakınca gene göz açıp kapayıncaya kadar geçti diye düşünüyorum. Rahmetli amcam bir gün; 20 li yaşlarını iyi geçirmeye bak, bir gün bir bakıvermişsin yaş olmuş 40 derdi ondan sonrada yıllar nasıl hızla geçiveriyor görürsün derdi. Yaşım 42 olduğuna göre şimdi öyle düşünüyorum...Bir hikaye daha...20 yaşında bir gençle 60 yaşında bir delikanlı tavla oynarlar, 60 yaşındaki yenilir 20 yaşındaki dalga geçer; _amca 60 yaşına gelmişsin ama bu oyunu hala öğrenememişsin. 60 yaşındaki sinirlenir; _ Bak evlat ben 60 yaşındayım sana yenildim sen 20 yaşındasın beni yendin ben 20 li yaşları geçtim ama sen daha yeni gördün, sen 60 yaşını görebilecek misin onu düşün der...İnşallah Allah hepimize daha büyük yaşlarımızı sağlıklı huzurlu mutlulukla başarı dolu olarak görmemizi nasip eder her ne olursa olsun bu yeni yıl bir öncekine göre daha güzel geçsin, hepberaber olmak dileğim ile yeni yıl kutlu olsun....
yeni yıl herkese sağlık ve huzur getirsin mutlu yıllar dileğiyle
herkesin yeni yılını kutlar sağlık mutluluk huzur getirmesini ve zamsız bol kazançlı geçirmesini dilerim. birlikte nice mutlu senelere gp ailesi![]()
Tüm gp forum üyeleri ve ailelerine sağlıklı mutlu yıllar.. 2013 hepimize kazasız belasız sorunsuz bi yıl olsun...
M.K.ATATÜRK
Osman Abi vesilesiyle,
Yeni yilin herkese saglik, mutluluk ve bol kazanclar getirmesini dilerim. Herkesin yeni yilini kutlarim.
Yeni yılın tüm insanlığa daha güzel günler getirmesi dileğiyle.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
herkeze mutlu, sağlıklı, huzurlu yıl dilerim
eski yıldan daha da mutlu huzurlu bol kazançlı sağlıklı bir yıl temenni ediyorum arkadaşlar...kazasız belasız sorun çıkartmayan araçsız olsun yeni yılınızumarım herşey gönlünüzce olur yeni yılda...
![]()
2012 nin son saatlerini saydığımız bu günde 2013 te herkezin sağlıklı mutlu huzurlu çok değil ama yetecek kadar bide puntoyla Türkiye'yi gezecek kadar para getirmesi dileğiyle bütün punto form ailesinin yeni yılı hayaleriniz gibi geçmesi dileği ile iyi yılar.![]()
Herkes yeni yılını kutlarım sağlıklı mutlu seneler dilerim..
Umarım bu yıl mazot 5 lira olmaz))
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
dün trt1'de belgeselin birinde adam azerbeycan'da mazot dolduruyor...66 litre mazota 60 manat verdi...türk parasıyla 60 tltürkiye'ye girmeden depoyu fulledi adam gözümüzün içine baka baka
![]()
yeni senede huzur sağlık mutluluk kazasız belasız bir ömür gecirmek dileğiyle inşallah
arkadaşlar yeni yılda sizin ve ailenizin dostların daha sağlıklı daha az stresli daha çok maddi yönden kuvvetli olmasını temenni eder;
Tüm Türkiye'ye burdan selamlarımı iletir yeni yılını kutlarım
Herkese huzur dolu bir yıl diliyorum.
Herkesin yeni yılını kutlarım
Yanınızdan sevdikleriniz,bedeninizden sağlık,cebinizden cash,he birde deponuzdan yakıtınız hiç eksik olmasın![]()
I LoveMy Punto
Sağlıklı, mutlu, huzurlu,
emekle kazandığımızı sevdiklerimizle birlikte ağız tadıyla yiyebildiğimiz,
Borçluların ödeyebildiği,
Hastaların şifa bulduğu,
Dertlilerin derman ile dolduğu,
ve en önemlisi, Allahın rızasıyla dolu
kardeşçe yaşayabileceğimiz yepyeni bir yıl dilerim....
Ne mutlu Türküm diyene.
PuntoTR, GrandePuntoTR, PuntoEvoTR, BravoTR üyelerinin ve Ailelerinin Yeni Yılı kutlu olsun...
Yeni Yılda Sevdiklernizle Sağlık, Mutluluk, Huzur, Barış ve bol kazançlar diliyorum..
PuntoTR, GrandePuntoTR, PuntoEvoTR, BravoTR üyelerinin ve Ailelerinin Yeni Yılı kutlu olsun...
Yeni Yılda Sevdiklerinizle Sağlık, Mutluluk, Huzur, Sevgi, Barış ve Bol kazanç sizlerin olsun...
Canlar,yeni yılın gönlünüzce getiriler sunması dileğimle nice sağlıklı yıllara diyorum.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri