Neden mi?
tabii ki punto'ların arka kapısını bilmeyenler açamadığından arka koltuğa her oturacaklara kapısını açtığım için çok centilmen bir beyefendi oldum.
ama bu arabayı sıfır almadın mı? kaza mı yaptın? v.s. sorularınada sakin sakin cevap verebildiğim için sabır sahibi bir insan oldum.
bu arabaların hep kötü taraflarını yazacak değilim ya, birazda kişiliğime kattığı artıları paylaşmak istedim![]()
Cidden ya aynı sorunla ben de karşılaşıyorum sürekli.millete anlatmak ayrı bir dert ufak bi titremede gıcırdaması ayrı dert.böyle bi sorunu binlerce afaç üretip görememek veya görüp çözüm bulamamak ayrı bi komedi bence..
Peki yok mudur bunun bi çaresi Mustafa bey..konu daha önce konuşulduysa özür dilerim fakat cidden sinir bi durum yani.araba ustam, hacışakir sabun ile hafifçe kapıda ki plastikleri sil, fazla kullanılmadığından böyle dedi ama denemeyi cesaret edemedim şahsen...
gıcırtı seslerının duymamk ıcın muzık sesını acarak gıdıyorum bu kezde camlar ınıcek gıbı tıtrıyo![]()
Aynen kendimi özel şoför gübi hissediyorum bazen. Sürekli kapılar kilitli mi diye sorulması da cabası
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Peki arkadaşlar sizin de genelde yağışlı havalarda ya da araba yıkandığında daha fazla mı oluyo?yoksa bana mı öyle denk geldi acaba hep...
tam aksine linea kapılarıda yağ gibi açılıyor, yerli üretim diye burun kıvırmıştım, ne varsa türk mühendislerinde var![]()
Bir punto al hayatın değişsindiyosunuz..
Arka kapı zor açılma sorunu bendede vardı serviste halledildi.Ama zamanla tekrar ediyor...
valla benımde aracımın arka kapıları sert acılıyordu kılıtler degıstı garantiden allaha sukur saolsunlar sımdı cok guzel![]()
Gp de vardı bu sorun evo da da olması ilginç...
Keyif BMW'Dir...
Niye böyle kullanıyorsunuz ki; ben de aynı dertten muzdariptim, yetkili servise gittim. Arka kapı gergilerini, Linea gergileri ile değiştirdiler garantiden. Sorundan temelli kurtuldum.
evo evo..
İtalyanlar öküz gibi olduğundan açıyorlar sanırım. Zavallı 90'lık Dedem ve Babaannem hiç kapıları açamıyorlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri