şarap ve dolunay eşliğinde kıyametin kopuşunu seyretmekbu insanlar gerçekten mal harbiden cidden mal
arkadaşlar şirinceden yer ayırtan var mıoda fiyatları uçmuş şirincede oturan veya akrabası varsa 20 aralıkta geleceğim
https://www.sabah.com.tr/multimedya/...lik-cilginligi
şarap ve dolunay eşliğinde kıyametin kopuşunu seyretmekbu insanlar gerçekten mal harbiden cidden mal
bugün cuma namazında hoca bunlara inanan ahmaktır gerizekalıdır dedio maya tutmaz dedi
![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Bir Maya Atasözü der ki; İçme Şirince suyundan ürkütürsün mayaları, Kıyamet'ten kaçılır mı hiç Allah'ın ayıları![]()
Az bile yapıyor Şirince esnafı bunları donlarına kadar soymak lazım
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
10 bin dolar vay arkadaş![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Tom'a dedim bak bütün hristolar şirinceye gelip ..çını kurtarıcak sen daha bak Amerikadan öle avel avel dedim.Dedi tamam beyaa geleyim hemen. Atladı sazan gibi, geliyomuş yengeylen.
Ulan korkuyorum Allah bu mallara kızıp asıl orda kıyameti koparacak ,arada garibim müslüman kardeşlerimiz de yanacak.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Sonucta inanç meselesi.Onlar o şekilde inanıyor.
Belkide gercekten kopacak kıyamet ? Onlara gorede dusuncesi o.
Olan bizim Şirince halkının gelirlerinin artması oldu.Buda zaten onlar için kıyametten daha onemli.
Herkesin inancıdır saygı duymak lazım diye düşünüyorum. Bize aşırı mantıklı gelen şeylerde onlara mantısız ve saçma geliyor arkadaşlar. Şaka bi yana bide harbiden kopsa zıctık.
tabiiki herkesin inancı kendinedirde biraz mantıklı olmak lazım gerizekalılar kıyametin şirincede es geçeğine inanıyorsa ben ne diyim)
Ankarada kapalı garajda olacam belkim bana vurmaz
Millet kafayı sıyırmış Şirinceye koşuyor.Bari gece 00.00' da Kelime-i Şahadet getirsinler.![]()
Bana kalsada saçmalık tabiO değil bu kadar insan nasıl sığdılar oraya onu çok merak ediyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri