Kızı köyken mazotu shelden![]()
Arkadaslar gecen gun 50 liralık mazot aldım opetten herzaman oldugu gıbı hepte aynı yerden alıyorum ama bu soguk havalarda marş suresı uzadı hepten 4 5 sanıye fark edıyor dun shell gtl ıle fulledım bu sabah sankı yazın marş a basıyorum gıbı calıstı araba ne den opetın yakıtında bu sorunu yasıyorum anlamadım puntodada pek sıkıntı yasamazdım ama lıneada oldu.
Ama shell ın yakıtı motor sesı performansı mukemmel
Kızı köyken mazotu shelden![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
üç kuruş fazla ama arabanın motor sesi rahatlıyor walla
Opet kötü bi koku yapıyor ilk çalıştırdığın zaman , seste kalın oluyor , petrol ofisi yada shellden alıyorum artık
Sabahları traktore donuyo opetten alınca wala
Aracı ilk aldığımda bikaç kere opetten aldım , sonrasında totali denedim bir daha da bırakmadım.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Totali bende kullanmıstım eskı aracımda oda cok ıyı bı yakıt
opetin yakıtları diğerlerine oranla daha yoğun oluyor, belki de sorun bundan dolayıdır.
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
ben arabayı alalı 3 ay oldu neredeyse yakıtı hep opetten aldım. opet ecoforce alıyorum hep...şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı...ne arabamda geç çalışma problemi var nede sesli çalışma problemi...bence bu iş şirketten daha çok istasyonla alakalı bir durum...ben şuana kadar opetten geyet memnunum...
Oğlum benim yakıt lambası yanıyordu 1 haftadırda hafta içi arabayı kullanamadım cuma okula gitmedim mazot almaya gidiyim dedim arabaya 2. denememde çalıştı
Mazotum var şuan bp'den 100 liralık aldım ama yinede havalardan dolayı azda olsa geç marş aldığını hissediyorum.
Sabah floryaya gittim florya sapağına kadar nerdeyse tek parmakla sürdüm arabayı bende tutamadım soğuktan motor anca ısındı![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
2 hafta araba sitenin otoparkında yattı mazot ibresi en dip çizgideydi kontağı açtım kızdırma bujileri falan bi 5-6 sn sürdü sonra lambalar söndü kontağı çevirdim yaklaşık 4 sn de o sürdü tam ümidi kestim çalışmayacak diye zar zor çalıştı en son opetten almıştım , Shell den alınca daha çabuk çalışıyor ve daha çabuk ısınıyor orası bir gerçekPO da fena değil gerçe
bence benzin istasyonlarındaki genel kalite açısından shell halen daha bir adım önde..keşke Türk kaynaklı bir firma olsaydı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri