Şimdiden hayırlı olsun.Bigün yolumuz o taraflara düşerse uğrarız.
Duyuru zamanım cok geç olsada yinede yazmak istedim.tarih:17.12.2012 saat: 12:00 da cubukta kuzenler cafe nin acılısına bütün punto tr ailesini bekliyorum biliyorum haber vermem cok geç oldu ama kapımız her zaman açık saat 12 de açılıs olacak açılısta punto tr ailesini görmekten mutluluk duyarım. Cafe 2 katlı olup üst kat yiyecek alt katta da oyunlarımız bulunmaktadır. Dart-satranç-tavla-monopoly--tabuxl-domino.adres: Ankara bulvarı cumhuriyet mahallesi 30/a cubuk ankara herkeze iyi geceler herzaman bekliyorum.![]()
Şimdiden hayırlı olsun.Bigün yolumuz o taraflara düşerse uğrarız.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hayırlı olsun,bol kazançlar. merkezde olsaydı mutlaka uğramak isterdim ama yolumuz düşerse bir gün gelmek isterim
Cok teşşekkürler bende normalde ankarada oturuyorum ama cubukta okuyorum ordan bulduk dükkanı bizim içinde biraz zor oluyo gitmek gelmekherzaman beklerim
hayırlı olsun yeni yerin ...Ama haber dediğin gibi geç oldu yoksa Red kitimle gelirdim ziyarete. :
hayırlı olsun hayırlı kazançlar![]()
Hayırlı kazançlar olsun.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı olsun,bol kazançlar dilerim.Merkezde olsa kesin gelirdim,bu gün hava biraz karışık.İlerleyen zamanlarda yolum düşerse uğrarım.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
ankarada olsam hergün gelirdimhayırlısı olsun bol kazançlar
Konu BaranSelo tarafından (17/12/2012 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun bol bereketli kazançlar olsun
hayırlı olsun.
Ne mutlu Türküm diyene.
Hayırlı olsun Allah utandırmasın...
Hayırlı olsun ve hayırlı kazançlar dileriz ALLAH utandırmasın ..
Hayırlı olsun..Bol kazanç dilerim..
Hayırlı uğurlu olsun..Bol kazançlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri