Yalan rüzgarı gibi oldu bu anahtar kabı konusu ;)
Sent my iPad using
Printable View
Bizde mertten aldık ama foruma yazmadım açıkçası mesela kullanılmış olduğunu yazmamisti ama sıfır diye düşünürek aldık telefonla aradık iade alırım dedi
Yani ben ürünü gobderdikten sonra parayi iade alma teklifi yaptım gerçi
Hatirlarsaniz iki tane daha vardı sattığı
Sonuç itibariyle şu ana kadar kötü bir izlenim bırakmadı bende
Samsung s2 cihazımdan 2 ile göndermiş bulunmaktayım
Aynı gün içinde 2 farklı arkadaş satmıştı kap farklı konular olabilirmi acaba.
Konu ile ilgili aynı gün anahtar kabı hakkında ikin farklı görüşme olduğundan benim burada hatamı düzeltmem gerekiyor. Aldığım kişi Bursadan Gürçocuk nickli arkadaştır. Raistlin nickli arkadaştan özür diliyorum. Konunu kendisi ile alakası yoktur. Moderatörlerimizden ricam konu başlığını anahtar kabı sorunu olarak değiştirmeleri yönünde olacaktır.
Neyse açıklığa kavuştu olay.
Sent my iPad using
Evet arkadaşlar bi dostumun beni araması sonucu,uzun zamandır arabamı satmış olmamdan dolayı foruma giremiyorum.Şimdi arkadaşın biri beni Allaha falan havale etmiş ve dolandırıcılıkla itham falan etmiş.Fakat olayın aslı şu'dur milyonda bir ihtimal olan benim ilanıma benzer bi ilan açan arkadaşı ben ile karıştırmış forumda ve onla konuşup onun dediklerini benim ağzımdan çıkar gibi anlatmış.Şimdi olayın aslına gelicek olursam,yanlışlık her zaman yapılabilir,herşey karışır fakat benim adıma dolandırıcı diyen arkadaşlar hepinizin karısı çoluğu çocuğu var şimdi bu söylediğiniz laflardan dolayı yüzünüz bir nebze kızarıyor mu ? Başlığı açan arkadaşa geliyorum Sende beni Allaha havale etmişsin ya,beni bu kadar ithamla karşı karşıya bıraktın sana da hakkımı helal etmiyorum ! burda sağolsun bi femoli kalmış eskilerden o da zaten benim nasıl biri olduğumu bilir !
başlık düzeltildi arkadaşlar.
Bu ne saçma bir konu oldu mert değilmiş ahmet miş yok ahmette değil mehmetmiş yanlışlıkla bir adamı idam ediyordunuz insan yazmadan 5 düşünür bir yazar .. ben bu anahtar kabı ile ilgili tüm konuların silinmesini talep ediyorum ..