bakalım kaçımızın arabasında sticker mevcut, lütfen anketi oylayalım, sonuçlara göre tekrar konuşuyor oluruz.
Lineamda bile var stickerim![]()
Kimseyi sticker takmak için zorlayamayız isteyen takar isteyen takmaz , sticker takanlar ile takmayana AYRI muamele hoş olmaz. K.Atatürk İmzasını takmamış olsam stickerıda yapıştırırdım
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Tabiki kimse zorla takmak zorunda deil haklisiniz.
Ama kendi sahsi gorusum bu formda isem stickeri hondamda olsa koyarim cunki seviyorum bu formu ufak tefek tatsizliklar yasamis bile olsam.
Sticker guzel yolda formdan arkadaslarla kornalasip selamlasmak cok hosuma gidiyo
benim aracımda sticker bulunmuyor ama takmama sebebim :
"o ne abi çok büyük reklam panosu gibi vede şekilsiz" dediğimden ötürü
oysaki sticker abarth logosu gibi kendine has bi logo olsa bide güzel olsa hiç durmam yapıştırırım![]()
Vardı söküldü
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Evo için olsa durmam anında takarım. Grande pek hoş olmaz evoda bence![]()
Benim arabamda var
şu italyan çok iyi ya bizede ayarlansa ya![]()
izmir içi temin edilecek biryer olsa takalım ama bi sticker ankaradan getirtmek mantıkşı değil ve dediğiniz gibi araca has olmalı grandeyse grande evoysa evo puntoysa punto bravoysa bravo logolu bı stıcker fena olmazdı...
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
veren olursa takarım![]()
3puntom oldu hiçbirinde olamadı malesef
bende varda sökerim yakında puntonun u'su yok![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
dicaserinde dediği gibi logo yada arma gibi olsa daha kullanışlı olur gibi geliyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri