şimdilik bir sıkıntısı yok teşekkürler uyarılar için
Printable View
şimdilik bir sıkıntısı yok teşekkürler uyarılar için
yönetim görsün bizi, şu sticker olayını daha küçük, işlevsel, tüm modelleri kapsayacak şekilde el birliğiyle geliştirip ulaşılması kolay olacak şekilde yaygınlaştıralım günceli.
Ya çok basit bişey , italyanını dağıttık herkese 3 lira bi maliyeti var.
Bendede var ama daha beni kimse gormedi bence herkeste olmali evet biraz kucuk olsa cok daha guzel olur
Sent my GT-I9100 using 2
Bence tasarımın değişmesi lazım benzer tasarımlar paliocularda bravocularda vw cilerde seatçılarda vb bir cok forumda var, bence foruma özel bir tasarım olmalı mesela mezar falan...
Şaka bi yana tasarım bence daha özgün olmalı. geniş ve bol yazıdan ziyade daha sembol şeklinde bir logo gibi olabilir mesela. Grafik işinden biraz anlasam kafamdakileri bi şekilde çizer koyardım buraya.
Yonetimden gelecek olan cevaba gore ben talibim stickerin degistirilmesi konusunda ki grafik tasarim isine. Ama sunu belirtmek istiyorum arkadaslar forumun adi grandepunto seklinde oldugu icin her modeli kapsayacak sekilde olmasi biraz a olur bence. Gene punto uzerinden bir calisma yapilabilir ama daha kucuk olur.
oylamaya devam.
oylamada durum yaklasik olarak %40 var %60 yok.
Hoca tasarlansın yaptırırız problem yok =) Geçen gün akvaryuma bi sticker yaptırdım.Gerçektn takdire şayen :)
Yönetim bir el atsa şu işe de herkes mutlu olsa artık. Tüm puntoları kapsayan bir sticker olduğu zaman "hayır" oyu verenlerin yarı yarıya düşeceğine eminim.
Arkadaşlar formda yeniyim sizden ricam elinde fazla stıckeri olan varsa bana yollasın.
bu onu daha önce cok tartışıldı boşuna nefes (parmak) tüketiyorsunuz:)...ben evolar için yapmıştım kullanılmadı..sonra ilk italyan stickeri tasarladım...patladı gitti:D ozamanlar kimseye vermemiştim o kadar polemik oldu:D neredeyse kavga çıkacaktı. ama şimdi herkez yapmış:)
ahanda burda okuyun:D https://forum.grandepuntotr.com/gara...rk-k.html
bendede yok koca koca billboard gibi seyler sevmiyorum arabanın üstünde..
istesemde bende de yok malesef.. siteye üye olalı 4-5 ay olmuştur belki ama kargo işleri gerekiyo bildiğim kadarıyla:( buluşmalarda birileri satsa almak isterim ama istanbul-ankara arasında gidip geliyorum üni yüzünden denk gelemiyorum istesem de. Ankara üni de italyan dili edebiyatı okuyorum yeşilli kırmızılı olursa da iyi olur hatta hem arabamla hemde okuduğum bölümle alakalı:)
anketi oylamaya devam.
Nereden veya nasıl temin edebiliriz bu sticker'dan ?
Bir Bilgi Bulamadım.. Bilgilendirebilir misiniz ?