Arkadaşlar,abilerim bugün itibariyle 100.000 km yi de devirmiş bulunuyorum.100.000 yazısını görünce içim biraz cız etti ama olsunhepsini ben yapmadım tabi ama olsun
![]()
FIRE'la nice 100binlere. Sağlam motor sıkıntı çıkarmaz o açıdan...
nice 100.000 km lere fire motor için daha yolun başı demektir. Ülkemizde psikolojik sınırdır ama taksilere bakarsan 500.000 üstünde albealar rastlarsın. Daha uzun bi süre hizmete edecektir.
Bakımlı bir fire için 100bin ömrünün baharı
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
insan yaşına göre daha 10 yaşında bir çocuk olmuş, nice 100binlere.
Maşallah....![]()
Ne mutlu Türküm diyene.
Nice yüzbinlere Emre
Oto dergilerindeki gibi biraz açıklama bekleriz senden.İlk 100000kmde sıkıntı yaşandı mı, bakım durumu, tüketim, performans...?![]()
ben aracı aldığımda 83.000 km deydi.şuana kadar yağu suyu hariç hiçbir masraf çıkarmadı bana Allaha şükür.Bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum tabi bin-1.500 filan maddi açıdan aksadığı dönemler oluyo ancak ondan da problem olcağını düşünmüyorum.lpgli bi araçtan alınabilecek en yüksek performansı aldığımı düşünüyorum zorlasam 200ü(yokuş aşağı) buluyo ki 195 i gördüm.normal yolda 160-170 basıyorum sıkıntı çıkarmıyo.tüketim biraz fazla gibi gelebilir 9.0 lt yakıyo 100 km de ancak tüp olduğu için 240 krş filan oluyo.birazcık ayağımı gazdan alabilsem 8.0-8.3 e kadar düştüğü dönemler oluyodu.aracımla ilgili tek sıkıntı 77 bg 8V olması yokuşlarda biraz sıkıntı çıkarıyo 120-130 dan fazla olmuyo.
sonuç olarak:aracımdan memnunum![]()
Fire ne kadar ekmek o kadar köfte motoru. Ama gerek lpgye uyumu gerek parça ucuzluğu ve kolaylığı açısından ideal.
Sent my iPad 2 using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
1.4 8v motor un bence en büyük sıkıntısı uzun yolda uzun yokuşlarözellikle otoban gibi yollarda ailenle giderken örneğin Ankara İstanbul arasında Boluya tırmanırken araba 100 e düşüyor herkes yanından geçip gidiyor ama senin ayağın gaz pedalının sonunda
yanındakiler bilerek yavaş gittiğini flan zannediyor ama yok araba gitmiyor
![]()
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
maşallah nice 100 binlere
Ben 2010 eylülde 48000 km de almıştı aracımı.Şu an 106000 km deyim.Kullandığım bu süre zarfında 60-80 ve 100000 bakımları dışında herhangi bir arıza çıkarmadı çok şükür.Kısmet olursa 2013 temmuzda 120000 i deviririm herhalde.Bizim bu ülkedeki 100000 km sonrası algısı yüzünden daha düşük km'li bir multijet puntoya geçmeyi düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri