hayırlı olsun Allah ***** babalı büyütsün 13 ay önce bende aynı duyguyu yaşadım :) 9 aylık dönemde o kadar çok şey öğreniyorsunuz ki. inş sağ salim elinize alırsınız
Printable View
hayırlı olsun Allah ***** babalı büyütsün 13 ay önce bende aynı duyguyu yaşadım :) 9 aylık dönemde o kadar çok şey öğreniyorsunuz ki. inş sağ salim elinize alırsınız
Gözünüz aydın İnşallah sağlık ve mutluluk dolu bi geleceği olur...
Hayırlı olsun..
Gözünüz aydın kardeşim..ALlah analı babalı büyütsün..
allah analı babalı büyütür inşallah...allah tamamını erdirsin hocam....bizim de hayırlısıyla son 25 gün:) sabırsızlanıyoruz artık...
Allah analı babalı büyütsün inşallah :-) hayırlı evlat olur inşallah
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
Hayırlı olsun.Allah bir ömür boyu sizinle beraber mutlu mesut yaşamayı nasip etsin.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Madem baba oluyosun ki Allah sizlerle mutlu bir ömür geçirmesini nasip eder inşallah,bu bilgilerinde belki yararı olur deim :)
https://okulweb.meb.gov.tr/35/02/959...ukiletiimi.pdf
Hocam hayırlı uğurlu olsun 19 aylık bir oğlum var.Herşey yalan o varken az önce kucağımda uyudu yatırdım :) Darısı başına sağlıklı mutlu huzurlu inş.
Allah analı babalı büyütsün :)Gözünüz Aydın
bir süre önce bende bu haberi aldığımda gelip buraya yazmıştım. şimdi kızım 8 aylık. size sonsuz mutluluk ve şimdiye kadar bildiğiniz tüm sevinçleri unutma garantisi veriyorum. muhteşem birşey. allah mutlu mesut sağlıklı bi hayat nasip etsin tüm ailenize.
Allah tamamına erdirsin... Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah... 7 aylık oğlum var... tarif edilemez bir duygu... Allah herkesin çocuğunu kendine başlasın...
Allah sağ salim kavuşmak nasip etsin. Bizim de 36. hafta doldu.Kısmetse 2. evladım olacak. Bu vesileyle dualarınızı esirgemeyin.
hayırlı olsun
Maşallah. Hayırlı olsun
Tebrikler. Çok güzel bir duygudur başına gelmiyen bilmezz...
Tebrikler. Hayırlı ugurlu olsun.
Tebrikler, Allah anali babali buyutsun insallah...
Sent my GT-I9100 using