Hangi marka alırsanız alın bence yoğuşmalı kombi almaya dikkat edin çünkü daha az yakan kombilerdir...
Printable View
Hangi marka alırsanız alın bence yoğuşmalı kombi almaya dikkat edin çünkü daha az yakan kombilerdir...
Fehmi hocam eski evin yakın bize :)az metrekare evler için yoğuşmalıya gerek yok dendi iyice karıştı :),proterme gelince burda iki arkadaşta var kartı sürekli sorun çıkarıyor dediler açıkçası soğudum, vailant markada düz modeline 2100 lira fiyat verdi bence onun yerine farklı markanın yoğuşmalısı mantıklı gibi geliyor,Güneş hocam petekler takılı sadece kombi takılacak açıkçası arçelik hiç bakmadım,ferroli takan yerde bir yer olunca fiyatlar doğal olarak uçuyor demirdökümde bakılabilir ama hangi modeli onunda bir çok modeli var, viesmandan fiyat aldım düz modeli 1700 lira fakat sormak istediğim bir konuda bu oda ısısını gösteren kumanda gibi bir parça var o tüm kombilerde ücretsiz mi geliyor yoksa ayrıyeten ücret veripmi taktırıyoruz viesman ekstra ücret talep ediyorda.
Benim evde Tokinin taktığı demirdöküm var.Ama ben size baymak tavsiye ederim. Hem iyidir hemde çok yaygın servis ağı vardır.
Diğer markaların hiçbirini bilmiyorum ama evimizde 15 yıldır Vaillant var.Performansından, kalitesinden memnunuz.Zaten halen uzatılmış garantisi var.Ufak tefek sorunlar garantiden halledildi zamanında.Projelendirme, ev hacmine göre kalori hesabı gibi şeyler de önemli tabi...
ECA tavsiye ederim...
evet biliyorum oraları komşuyuz :)alarkonun eski kalitesi yok dediler pek takan yerde yok açıkçası :) vailanta gelince kalitesi su götürmez bir gerçek ama burada aşırı derecede pahalı düz modelleri bile, eca fiyat aldık burada en düşük baz modeli neredeyse alman markaları kadar fiyat çıkardı, baymakta el değiştirmiş ve eski kaliteyok diyorlar ama içerik nasıldır inanın kafamız karıştı ama çevredeki herkeste viesman deyince onda karar kıldık diğer markalar kötü değil ama uzman bir arkadaşla konuştum alman kombi markaları öncelikli olsun deyince ona karar verdik hayırlısı olsun deneyelim bakalım paylaşırım :)
arkadaşar ben klimacıyım kombi konusunda buderusu davsiye edebilirim bide eca comfort plas benden bukaar
arabada mersedes ne ise kombide buderus odur.eviniz küçük, bu bölgede hava iyi yoğuşmalıya gerek yok gibi söylemlere takılmayın ve yoğuşmalı alın... klima da "inverter" sistem nasıl daha yüksek konfor sunuyorsa kombidede tam yoğuşmalı benzerdir..sadece para hesabı yapmayın, konfor ve rahatlık olarakta düşünün.... sonuçta ne alırsanız Hayırlı Olsun.....