hattı makasla kesmeyin ben vodafone da calışıorumikro sim var vodafone da shoplardan gidip alabilirsiniz
Merhaba Arkadaşlar Danimarkadan İphone 5 getirteceğim de bu telefonun sim i mikroymuş heralde bunun mini olanı yokmu acaba eğer yoksa, ben vodafone kullanıyorum Vodafone nin mikro sim i varmı? Veya hattı makasla kessem olurmu kullanan veya simi keserek deneyen varmı? Aşağıdaki linkte kesmeyi gösteriyor olurmu sizce?
https://cloud.mmgn.com.s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/images/assets/MiniSim/iPadMiniSim2.jpg
hattı makasla kesmeyin ben vodafone da calışıorumikro sim var vodafone da shoplardan gidip alabilirsiniz
ayrıca kesme aparatıda onlada kestirebilirsiniz
Vodafone mi kesiyor bizmi? Mikro sim alsam tekrar bi ücret ödüyormuyum?
Merhaba, iPhone 4 ve 4S'ler mikro, iPhone 5'ler ise nano sim kart ile çalışmaktadır. Yanılmıyorsam tüm operatörler nano sim kart satışına başladı ancak ücreti konusunda herhangi bir bilgim yok. Turkcell mikro sim kartı 8,5 TL karşılığında veriyordu, nano sim kartta aşağı yukarı aynı fiyattadır diye tahmin ediyorum. iPhone 5 ve nano sim kart ile ilgili bir makale buldum. Dilerseniz buradan inceleyebilirsiniz.
Konu pLay4wiN tarafından (10/11/2012 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.
ben perşembe günü samsung galaxy s3 için mini sim kart aldım turkcell den. 12 tl ücret aldılar, rehberimi de ücretsiz kopyaladılar..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Normal SimCard - Micro SimCard - Nano SimCard.
Samsung i9300 Galaxy S III ( 1.4 Quad - Core İşlemci 16 GB ) - Telefon - Hepsiburada.com
buradan aldım hocam. ben alırken 1.500 TL idi. Şimdi biraz daha inmiş. Ben ne alsam ertesi gün fiyat düşer zaten. Güvenle alabilirsiniz
edit: yalnız hocam beyaz alacaksanız buraya hiç bulaşmayın. ben ilk başta beyaz aldım 4 gün boyunca kargoya verilmedi iptal ettim. beyazın tedariği ciddi sıkıntı. mavi aldım, bir günde geldi..
Konu SteinGP tarafından (10/11/2012 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Nano sim arkadaşların dediği gibi
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kesmeyle çalışıyorsa makasla kesincede çalışır. Ben micro sime dönüştürmek için kendim kesmiştim 2 senedir sıkıntı yok. Aparat sadece kolaylaştırır.
Birde bence ilk olarak kesmeyi deneyin bir kaybınız olmaz, sonuçta kesmezseniz direk gidip alıcaksınız eskisi iptal olucak.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yahu hocam gidin alın hiç uğraşmayın. rehber kopyalama dahil 10 dk sürüyor işlemkesme biçme işleri sakat.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Normal sim kartı micro sim haline keserek getirmek için aparat var telefoncularda. Muhtemelen nano sim için olanını da bulursunuz. Ben kestirmek sureti ile küçültmüştüm kartımı.
biride deseki isteyen olursa ı phone 5 getirteyim ne olurdu sanki ... yohmu hiç yurt dışına çıkacak bir arkadaşımız. 3000 vermem bir telefona![]()
bi ücret yok faturalı hatlarda sim kart değişikliği için nano simkartlar dağıtılmaya başlandı her bayide yok ama yakında hepsinde olacak.
mehmet abi sana ben ayarlamaya çalışıyım bitane![]()
mehmet abi ayrıca dükkanlarımız yakın bigün haberleşelim yemek yiyelim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri