GEçmiş olsun kardesim.İnsallah en kısa surede sorunun cözülür
Printable View
GEçmiş olsun kardesim.İnsallah en kısa surede sorunun cözülür
herkese çok teşekkür ederim, bugün 7 saatlik toplantının ardından 13 kişi tekrar işe iadeleri kararı açıklandı, işlerimize geri dönüyoruz, bu devirde işsizlik zor hakkını aramak imkansız oldu, bundan sonra allah yardımcımız olsun.
Gelmiş geçmiş olsun..
Oh neyseki dönmüşsünüz.
Sent my iPad 2 using
teşekkürler arkadaşlar evet döndük sonunda :) ama 197 kişiyle çıktığımız bir yolu 13 kişinin üzerine kalması basında böyle yansıtılması pek iyi olmadı, diğer 184 kişinin sayensinde geri alındık..
en azından arkadaşlarınız sizi satmamış abi. thy işinde biraz satışa gelmişti işten çıkarılanlar..
Şefim tekrar işe alınmana sevindim geçmiş olsun,işten atılmak artık kolay Taşeron firmalar bu günler için var :) Thy çalışanları maaşları bile değil akp li bir milletvekili thy çalışanlarına grev kalksın diye teklifte bulununca bu teklifi protesto ettikleri için işlerinden oldular ...
bu devlete saygım git gide artıyor tebrikler :clapping:
neyse ki sorun çözülmüş darısı diğer mağdurların başına.
geçmiş olsun kardeş...umarım düzelir...
iNSANLAR ARTIK HAKINI DAHI ARAYAMIYOR ILERI DEMOKRASININ MEYVELERI THY 500 KISIYI CIKART 1500 TANIDIGI ISE AL KIM OLURSA OLSUN ADAM ISINI YAPIYORMU HAKKINI VERECEKSIN EKMEGIN PARTISI,İSSİZLİĞİN,EVE AKSAM GIDIP HANIMA BUGUNDE İŞ BULAMADIM DEMENIN SIYASI GORUSU YOK BENIM ICIN NASIL BIR VICDAN.
HELAL OLSUN DIGER ARKADALARA SATMAMISLAR SIZI ALINLARINDAN ÖPMEK GEREK BU ZAMANDA
bu yola beraber çıkmıştık beraber bitirdik hepsine teker teker teşekkür ediyorum:)
Şefim işe alındım diye sevinme aldılarsa bile baskıya maruz kalıcaksınız eski çalışma günlerinizi size aratacaklar ve belkide kendiniz istifa edeceksiniz ... inşallah bunları yaşamazsınız
hocam belki doğru söylüyorsun belki rahat edemicez ama zaten inan biz zaten rahat değildik internetten biraz incelersen geçmiştede bugünde yapılan açıklamarı okursan ne demek istediğimi anlarsın. biz günde 11 saate kadar çalıştığımız oldu, yemek yemeden lavabo kullanmadan su içmeden -2 derecede soğuk havada kliması yada 42 derecede sıcak havada kliması çalışmayan trende çalışmak, hiç mesai almamak, saymakla bitmez hocam, biz zaten gırlağımıza kadar doluyduk yani bundan sonrası bizi zorlamaz :) hakkımızda da hayırlısı olsun
İnşallah zorlamazlar hocam ama bunlar taşeron nereden nasıl vuracakları hiç belli olmuyo yinede dikkatli olun bundan sonra en küçük açığınızı kollayacaklardır ...
yok kardeşim taşeron değil bizim şirket, ama taşeronun makinisitini çalıştırıyorlar, o adama benım aldığımın 2 katını veriyor, nerde görülmüş kadrolu işçinin taşeron işçiden daha az alındığı?
peki bu atılanlar arasında o taşeron firmanın makinistlerinden var mıydı ?
hayır dostum adam niye atılsın ki 1800 maaş alıyor o adam eylem yaparmı sence :) onlar sabahın 5inde yüzünü yıkamadan trene koştular yalaka takımı.. tcdd den sağlık sebebiyle emekli edilmiş adamlar bunlar. işten atılanlar kendi kadrolu işçilleriydik.
Anladım abi sizlerde durumun farkındasınız ...
İzmir belediyeleri buyuk bir şekilde halkın karsısında kan kaybediyor.
Bu sehre hizmet eden calısanını uzdukleri zaman bizleri uzduklerinide bilmeleri lazım.
Baska illerde olsa iş bırakma eyleminde kişiler suclanır.
Ama bizim burada herkes belediyeyi sucluyor ve Kardeşlerimiz abilerimiz için helal olsun haklarını arıyorlar diyorlar.
Bizler sizin yanınızdayız...
Tez zamanda çözülmesi dileğiyle :(