Geçmiş olsun. Daha beter bi kaza gerçirmemeniz tek sevindiricii yanı.
Dikkat etmek gerek güzelim ülkemin bütün yolları bu tip tuzaklarla dolu.
Printable View
Geçmiş olsun. Daha beter bi kaza gerçirmemeniz tek sevindiricii yanı.
Dikkat etmek gerek güzelim ülkemin bütün yolları bu tip tuzaklarla dolu.
Köpek ölüsü de çok çıkıyor.
Geçmiş olsun umarım bir daha kimsenin başına gelmez. Bu arada olaylar gece mi başınıza geliyor yoksa gündüz mü?
Teşekküler Sabah 5 de hava daha aydınlanmadan geldi başıma
Farların yetersiz olma durumu mu var acaba.
Evet biraz öyle far ayarı yok saçma sapan yerleri aydınlatıyor
Gece yolculuğu sık yaptığımdan lineama bi-xenon mercek uygulattım ve kısalarda bile uzun menzile sahip olmasına rağman karşıdan geleni rahatsız etmiyor (hiç sellektör yimedim).
Tavsiyem en azından orjinal farlarını kullanıyorsanız osram breaker, philips tarzı performans ampulü ve bilgisayarlı far ayarı yaptırmanız.
Geçmiş olsun
breaker bence yeterli aydınlatmaya sahip aslında ama junyan angel far aydınlatması biraz sıkıntılı sanırım. Ev arkadaşımın g.puntosuna bakıyoruz ama galiba el yapımı bi-xenon yaptıracağız galiba. Ben aydınlatma forumu aracılığıya ilker beye yaptırdım.
Evet yetersiz kalıyor sanki.Orjinallere dönerim belki
Doğancan lastıgı nereden aldın lastık yenı ıse ve fazla km yapmamıs ısen ve henuz bır kac aylık ıse koctas,real gıbı zıncır yerler duruma gore yenısını verebılıyor.
Yok abi alalı 2 sene oldu continental bayiisinden aldım :) Teşekkürler yardımın için attım lastiği zaten :)
Aynı yumruğu kaputa atana atıcaksın :) dişleri benim kilere göre biraz az ama üretim tarihi yeni en azından :)