Luks sitelerde 200den basliyor 500 e kadar var agaoglunun sitelerde kiralar 2000tl civari ve 1+1
Selamlar,
İstanbul Ataşehir'de 3+1 güney cephe evlerin fiyatları nasıldır?
Kiralamaya kalksak kiralar nasıl olur aceba?
Özellikle bu ağaoğlunun mytowerland yakınlarında.
Teşekkürler.
For the Horde!
Luks sitelerde 200den basliyor 500 e kadar var agaoglunun sitelerde kiralar 2000tl civari ve 1+1
burp!
1+1 kirası 2000TL?
Evin fiyatı 500-600bin TL heralde?
3+1 ler için nasıl diye sormaya tırsıyorum.
3+1 fiyatları nasıl?
For the Horde!
Agaoglunda studyo daireler inanilmaz pahali biraz daha ara sokaklarda ulasimin sikintili oldugu noktarda evler ucuz
ataşehir merkezde çalışıyorum.. bu cevrede kira fiyatlarıda satılık ev fiyatlarıda yüksektir.. aciliyetiniz yoksa türkiyenin neresinde olursa olsun ekim sonuna doğru ev alın veya kiralayın..
Bütçeniz ve istediğiniz ev özelliklerini söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Aslında mevcutta bir ev var. Ağaoğlu mytowers'ta. Ederini öğrenmeye çalışıyorum sadece.
Ev 16. kat, güney cephe. Marmara denizini görüyormuş sanırım.
3+1 ama metrekaresini bilmiyorum.
Bu evi kiralasam ne kadar eder satsam değeri nedir onu bilmiyorum. Malum o bölgeye çok yabancıyım.
For the Horde!
kira ederi 2500-4000 TL arası tutturabildiğin şekilde gider.. Genelde o paraları verebilen insanlar kiralamaktansa satın almayı tercih eder o nedenle kiralama işi uzun sürer.. satılık fiyatıda 500 Bin TL ile 650 Bin TL arasında değişir..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Oha paraya gel...
Ev benim olsaymış keşke
Heralde ilk bi t-jet alırdım...
For the Horde!
yok yok önce t jet sonra mitsubishi lancer evo11![]()
For the Horde!
hakikaten paraya bak ya..3+1 evden bahsediyorsunuz inanın ki tanıdık falan yoksa o evi vermezler bile.
Ataşehirde baya pahalı diye biliyorum ben almaya kalksan 400-500 milyar civarı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri