Arkadaşlar ayıp oluyo amaaaaa
Lütfen genelleme yapmayalım.. Çoğu erkekten çok daha başarılı araç kullanan bir sürü bayan var.. Örneklerinizi verirken bazı bayanlar diyin bari...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ben bu forumu seviyorum ya![]()
10:15 de ben de kullanamıyorum iki elle kullanabildiim tek pozisyon direksiyon kollarına parmaklarımı takarak...
o da zaten 9:15 oluyo en rahatı...![]()
Ben 2 elle araç kullanamıyorum. Hele bunda City modu da var ya. park esnasında bile gerek kalmıyo.
Bayanlar 2 elle direksiyonu tutmanın haricinde asla sırtlarını koltuğa dayamazlar. Sürekli teyakkuz hali yani))
koltuğu dik konumda tutup, iki eli ile direksiyona sarılan,hatta göğsüyle kucaklamışçasına yakınlaşanlar var..ben onları tavşan gibi kullananlar sınıfına koyuyorumbayanım ama trafikte deli eden arabaların ya yaşlı erkek yada bayan olduğunu hemen anlayabiliyorum
iki elimde direksiyonda kullanmadığım ve koltuğum genelde yatık olduğu için babamdan dolmuş şoförü gibisin şeklinde ağır eleştirelere maruz kalıyorum zaman zamanama napııııym..tavşan gibi oturursam da aynalar gözüme batıyor sanki
bayanlarla anket yaparken anketörler beni atlıyor galiba
![]()
Dün Konya Yolunda bir peugeot 307süren bayan şöför gördüm. Öylesine kalabalık trafikte çok çılgın makaslamalar yapıyordu. Demek ki böyle araba süren bayanlar da varmış.
Her ne kadar onaylamadığım bir hareket olsa da, kendisinin önünde saygı ile eğiliyorum![]()
Evet arkadaşlar Gizem'e aynen katılıyorum. Örneklerinizi verirken bazı bayanlar deyin lütfen. Ehliyetimi aldığım günden beri araç kullanırım asla 2 elle kullanmadım ve kullanmamda. Buluşmalarda da İzmir'li arkadaşlar fark etmiştir. Ayrıca forum koyduğumuz fotolardan da görüleceği üzere hem arabamı kullanır hemde GPTR İzmir buluşmasının fotolarınıda çekerim.Sizler kabul etmesenizde bayanlarda erkekler kadar iyi araba kullanırlar. Trafikte maganda beyler olduğu kadar araba kullanma konusunda insanı strese sokacak bayanlar olduğunu kabul ediyoruz. Fakat yinede lütfen bazı bayanlar şeklinde örnekler veriniz. Hepinize teşekkür ederim.
![]()
Antalyada lojmanda kalmıştım bir gece.Lojmanın araba çıkışı çok dardı .İtiraf ediyorum arabayı çıkarmayı beceremedimm tampon aşağı duvara dayanmıştı. Aynı apartmanda ikamet eden bir bayan yardımcı olayım dedi ve arabayı çıkardı. Ben de o bayanın önünde saygıyla eğiliyorum.
Konu mustafa tarafından (22/07/2007 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.
Genelde tedırgın araba kullandıklarından dolayı tek elle kullanamıyorlar ama her bayanı aynı kefeye koymak yanlıs olur ınanın super araba kullanan bayanlarda var karsıma cıktıgı ıcın soyluyorum e-5 te bı tanesı kalabalık trafıkte bayılttı benı cunku
Ya aslında herkezi aynı kefeye koymak ta olmaz ben kendimi deli sanırdım ama daha deli bayanlarda var geçen gölbaşına gittiğimizde prenses nickli fülay erdi gizem emre ibrahim hep beraber oradan ayrıldık fülayın araç kullanışını görmeliydiniz kız hem tek el hem koltuğa gömülmüş hemde nasıl makas atıyor ben şahsen bir erkek olarak kullanışından korktum ve kapışmayı bıraktım sonra bir yerde durduk ve arkadaki arkadaşları bir 10 dakka bekledik![]()
slmlar herkese kesinlikle her bayan 2 elle kullanmıyordur kendimden biliyorumuzun yolda bile 2 elle kullanmam ve çok rahatımdır tek elle kapışmayıda severim arac kullanırken tabikide kendime güvenerekten tek elle kullanırım güven çok önemli yani bayanlar araba kullanırken tedirgin olduklarından çoğu zaman 2 ellerinide kullanırlar
Konu prenses tarafından (31/07/2007 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.
evet cogu bayan iki eliyle sürüoo ama arada istisnalarda var mesela benim ablalarımdan bi tanesi 2 eliyle bir taneside tek eliyle kullanıo bazı bayanlarda ani duruşlarda duramadıkları zman silecekleri calıştırıyoo![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri