Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 21 ile 36 arası

Konu: Bayanlar neden tek elle araba kullanamaz?

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Arkadaşlar ayıp oluyo amaaaaa

Lütfen genelleme yapmayalım.. Çoğu erkekten çok daha başarılı araç kullanan bir sürü bayan var.. Örneklerinizi verirken bazı bayanlar diyin bari...
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

ben bazen sollarken atıl kurt diyom birden devir 4000-5000 oluyo
    Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim hatun bizim araca "ejder" der hep.. eragon diye bir film vardı.. ona gitmiştik sinemaya o filmden sonra bizim GP nin adı ejder oldu artık bende her zaman ejder diye konuşurum... bazen onla konuşurum.. sabah kalktığım yanına vardığım ejderim günaydın nasıldın derim... uzun bir yoldan geldiğimde inmeden gene ejderimle koşurum.. sağol ejderim seni biraz yordum kusura bakma derim.. (ve bunları yazarken insanın gözleri neden nemlenir oda bilinmez.. bu nasıl bir araba sevdasıdır oda bilinmez.)

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

ben bu forumu seviyorum ya

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca yön vermeye yarayan direksiyonu iki elle ve 9 – 15 pozisyonunda tutunuz. Sağa veya sola manevra yaparken avuç içi yöntemini kullanabilirsiniz. Direksiyonu çevirirken kekeleterek çevirmeyiniz. Dönüş tamamlandıktan sonra kontrollü bir şekilde elinizi direksiyondan gevşetiniz.

ama ne yazıkki ben de artık 2 elle kullanamıyorum
    Fatih tutuş pozisyonu 10:15 değil miydi?Gerçi ben de iki elle araç kullanmıyorum da

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

10:15 de ben de kullanamıyorum iki elle kullanabildiim tek pozisyon direksiyon kollarına parmaklarımı takarak...

o da zaten 9:15 oluyo en rahatı...

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Ben 2 elle araç kullanamıyorum. Hele bunda City modu da var ya. park esnasında bile gerek kalmıyo.
    Bayanlar 2 elle direksiyonu tutmanın haricinde asla sırtlarını koltuğa dayamazlar. Sürekli teyakkuz hali yani ))

GP TR
    hera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET
    Edilen teşekkür: 159

koltuğu dik konumda tutup, iki eli ile direksiyona sarılan,hatta göğsüyle kucaklamışçasına yakınlaşanlar var..ben onları tavşan gibi kullananlar sınıfına koyuyorum bayanım ama trafikte deli eden arabaların ya yaşlı erkek yada bayan olduğunu hemen anlayabiliyorum
    iki elimde direksiyonda kullanmadığım ve koltuğum genelde yatık olduğu için babamdan dolmuş şoförü gibisin şeklinde ağır eleştirelere maruz kalıyorum zaman zaman ama napııııym..tavşan gibi oturursam da aynalar gözüme batıyor sanki bayanlarla anket yaparken anketörler beni atlıyor galiba

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Dün Konya Yolunda bir peugeot 307süren bayan şöför gördüm. Öylesine kalabalık trafikte çok çılgın makaslamalar yapıyordu. Demek ki böyle araba süren bayanlar da varmış.

Her ne kadar onaylamadığım bir hareket olsa da, kendisinin önünde saygı ile eğiliyorum

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı GaladrieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ayıp oluyo amaaaaa

Lütfen genelleme yapmayalım.. Çoğu erkekten çok daha başarılı araç kullanan bir sürü bayan var.. Örneklerinizi verirken bazı bayanlar diyin bari...

Evet arkadaşlar Gizem'e aynen katılıyorum. Örneklerinizi verirken bazı bayanlar deyin lütfen. Ehliyetimi aldığım günden beri araç kullanırım asla 2 elle kullanmadım ve kullanmamda. Buluşmalarda da İzmir'li arkadaşlar fark etmiştir. Ayrıca forum koyduğumuz fotolardan da görüleceği üzere hem arabamı kullanır hemde GPTR İzmir buluşmasının fotolarınıda çekerim. Sizler kabul etmesenizde bayanlarda erkekler kadar iyi araba kullanırlar. Trafikte maganda beyler olduğu kadar araba kullanma konusunda insanı strese sokacak bayanlar olduğunu kabul ediyoruz. Fakat yinede lütfen bazı bayanlar şeklinde örnekler veriniz. Hepinize teşekkür ederim.

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Antalyada lojmanda kalmıştım bir gece.Lojmanın araba çıkışı çok dardı .İtiraf ediyorum arabayı çıkarmayı beceremedimm tampon aşağı duvara dayanmıştı. Aynı apartmanda ikamet eden bir bayan yardımcı olayım dedi ve arabayı çıkardı. Ben de o bayanın önünde saygıyla eğiliyorum.
    Konu mustafa tarafından (22/07/2007 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Cem COLAK
    ceyms_cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 GE 4069
    Edilen teşekkür: 144

Genelde tedırgın araba kullandıklarından dolayı tek elle kullanamıyorlar ama her bayanı aynı kefeye koymak yanlıs olur ınanın super araba kullanan bayanlarda var karsıma cıktıgı ıcın soyluyorum e-5 te bı tanesı kalabalık trafıkte bayılttı benı cunku

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Ya aslında herkezi aynı kefeye koymak ta olmaz ben kendimi deli sanırdım ama daha deli bayanlarda var geçen gölbaşına gittiğimizde prenses nickli fülay erdi gizem emre ibrahim hep beraber oradan ayrıldık fülayın araç kullanışını görmeliydiniz kız hem tek el hem koltuğa gömülmüş hemde nasıl makas atıyor ben şahsen bir erkek olarak kullanışından korktum ve kapışmayı bıraktım sonra bir yerde durduk ve arkadaki arkadaşları bir 10 dakka bekledik

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih tutuş pozisyonu 10:15 değil miydi?Gerçi ben de iki elle araç kullanmıyorum da
    ben bu yazıyı bir yerden alıntı yaptım da 1 dk saate bakayım 10:10 olması lazım doğrusu. V şeklinde olacak yani. defansif sürüş eğitimi almıştım da

... ...
    prenses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 gff 73
    Edilen teşekkür: 6

slmlar herkese kesinlikle her bayan 2 elle kullanmıyordur kendimden biliyorum uzun yolda bile 2 elle kullanmam ve çok rahatımdır tek elle kapışmayıda severim arac kullanırken tabikide kendime güvenerekten tek elle kullanırım güven çok önemli yani bayanlar araba kullanırken tedirgin olduklarından çoğu zaman 2 ellerinide kullanırlar
    Konu prenses tarafından (31/07/2007 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı prenses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmlar herkese kesinlikle her bayan 2 elle kullanmıyordur kendimden biliyorum uzun yolda bile 2 elle kullanmam ve çok rahatımdır tek elle kapışmayıda severim arac kullanırken tabikide kendime güvenerekten tek elle kullanırım güven çok önemli yani bayanlar araba kullanırken tedirgin olduklarından çoğu zaman 2 ellerinide kullanırlar
    Biliyoruz biliyoruz bizzat şahit olduk yani akşam evinizin ordan geçtim spoileri değiştirmişsin şimdi daha güzel olmuş kanımca güle güle kullan

burak karakaya
    _BURAK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

evet cogu bayan iki eliyle sürüoo ama arada istisnalarda var mesela benim ablalarımdan bi tanesi 2 eliyle bir taneside tek eliyle kullanıo bazı bayanlarda ani duruşlarda duramadıkları zman silecekleri calıştırıyoo

Sayfa 2/2 İlkİlk 12