Engin ve ailesi için çok çok üzücü bir durum.Allah rahmet eylesin, hiçbirşeyden habersiz masum bebeğine de bakma azmi versin.Gerçekten çok üzücü
Printable View
Engin ve ailesi için çok çok üzücü bir durum.Allah rahmet eylesin, hiçbirşeyden habersiz masum bebeğine de bakma azmi versin.Gerçekten çok üzücü
Allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum, Allah geride kalanlara sabır versin...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Allah mekanını cennet eylesin :(
Sanırım beyninde pıhtı oluşmuş o yüzden vefat etmiş. Engin abiyle konuşamadım ama Ertan abi söyledi bana durumunu. Engin abide Bosna-Hersek'e gidecekti görev için. Allah sabır versin tekrardan..
Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun..
Başı sağolsun.....
gerçekten çok zor bir durum
Allah rahmet eylesin
Engin abinin facebookta birkaç saat önce paylaştığı yazısı arkadaşlar...:(
"Bu gece 02:30'da melegim, hayat arkadasim, beni ben yapan insani kaybettim. Oglen namazindan sonra topraga verdik. Dun yanimdaydin, elimdeydin, dilimdeydin, tenimdeydin. Bugun kanadim kolum kirik, sensiz kaldim. Senin mirasin iki evladimiza vasiyetin gibi bakacagim, onlari hic yanliz birakmayacagim. Allah insallah cennetinde kavusturur KADİNİM..."
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ...
1 saattir bunu okuyup ağlıyorum. Birbirini bu kadar çok seven, birbirine bu kadar aşık bir çift görmedim. Birbirlerine olan bağlıklıkları, düşkünlükleri çok başkaydı. Onlar gerçek anlamda bir elmanın iki yarısıydı. Allah bu dünyada onları erken ayırdı ancak inşallah rabbim Engin'in duasını kabul edip öteki dünyada onları buluşturur. :( :(
Allah(c.c.) rahmet eylesin çok üzücü bir haber.
Allah rahmet eylesin, sabırlar versin...
Ne yalan söyleyeyim facedeki yazısını ilk okuduğum andan beri gözlerim dolu dolu kendime gelemedim hala...:(
çok kötü bi durum, Allah rahmet eylesin, Geride kalanlara sabır versin.
Nalan ablada Engin abide cok sevdigim insanlar. ilk okudugumda kitlendim kaldim inanamadim. Allah rahmet eylesin geride kalanlara kalanlara sabir ve uzun omurler versin... Mekani cennet olsun...
evet dogrudur. Engin abiyle tlfda konustuk. dogum snrasi beyindeki pihti yuzunden vefat etmis.
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, kalanlara sağlık versin, Allah kimseye böyle acılar göstermesin.
Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok zor bir durum.Allah geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin. Kardesimize sabır versin. Bebegimize ömür versin saglık versin Allahım
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olur inşallah. Rabbim geride kalan kederli ailesine sabırlar versin. Çok zor bir durum.:(
Epey zamandır birşey okuyup duyduğumda bu kadar yüreğim sızlamamıştı, yüce Allah geride kalanlara sabır, yavruya da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Allah rahmet etsin. Geride kalanlara Rabbim sabır versin.
ALLAH'ım geride kalanlara sabır versin. Çok zor gerçekten. mekanı cennet olsun.
inanılır gibi değil, Allah rahmet etsin. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
Allah rahmet eylesin.Okurken gözlerim doldu benimde yeni 2. bebeğim oldu çok güzel bir duygu oluyor ama bu arkadaş neye sevinsin neye üzülsün.Allah düşmanımıza bile böyle acılar yaşatmasın çok kötü ve çok zor durum.Geride kalanlara Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin.sabırlar versin
Allah rahmet eylesin...Allah dayanma gücü ve sabır ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin, arkadaşa sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara Allah sabır versin, Allah kimseye böyle acı göstermesin
Rabb'im rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Allah sabir versin. Zor cok zor..
Allah rahmet eylesin.
çok acı...
Allah rahmet eylesin.
Allah gani gani rahmet eylesin, taksiratını affetsin ... çok zor, kalanlarda sabır ihsan eylesin...
Allah Rahmet Eylesin... Kalanlara sabır diliyorum..
engin abinin bebeği ile yaklaşık aynı anda benimde bir kızım oldu, foruma mutluluğumu paylaşmak için girdiğimde acı haberi gördüm, bebeğimin olduğunu yazamadım, hala kendime gelemedim allah sabır versin, mekanı cennet olsun, bebeğine allah sağlık uzun ömürler versin.