Ayrica ben cumleyi ogrendim , ne warki duzeltilecek ? Ayip ayip resmen kasten keyfe keder duzeltilmis ... Ayrica duzeltilirken mod arkadaslar kendi forum yonetmeliginize gore uygulama yapin ztn boyle bir yonetmeliginde oldugunu sanmiyorum ...
Ayrica ben cumleyi ogrendim , ne warki duzeltilecek ? Ayip ayip resmen kasten keyfe keder duzeltilmis ... Ayrica duzeltilirken mod arkadaslar kendi forum yonetmeliginize gore uygulama yapin ztn boyle bir yonetmeliginde oldugunu sanmiyorum ...
Ben bugune kadar formu cok sevdim guzel abilerim yasitlarim hatta surekli gorustugum dostum oldu ama ben asla kimseye satasmadin bugune kadar burdada kimseye hakaret iceren bir konu acmadim devletimizin insanlari nasil enayi yerine koydugu ve acimasiz bir sekilde yasa uyguladigini argo bir kelime kullanarak yazdim olay buyudu o yuzden daha uzatmayip sessiz eski bir form uuyesi olacagim
bnde mayis ayinda 2 defa 319 lira ceza yedim bir ayda antalyada.pesin odeyince 240 lira.Toplamda 480 lira 15 gunde odedigim icin artik polis görünce nefret eder oldum..birincisine 94 le ikincsiine 93 le girmisim.Bize yazdiklari cezalarin 10 da birini sirnakta hakkaride yaziyolarmi acaba..Adamlar bildiğin köy yoluna kimsenin aklina gelmicek yola radar koymuslar.Tek amaç 2-3 insan gelsin ceza yazalim gidelim..Oysa o kadar cok ceza yazilcak edilcek yer varki..Ozellikle tenha,sakin yere kurmuslar.birde bu polisler hergün calistigim otele gelip bedava yemek yerler gece gelir yemek yerler.Tamam herkes görevini yapicak gerekirse cezada yazicak ama o yola 70 hiz siniri koyup bide radar koyarsan olmuyo iste..Zaten o yola 70 limit koyman sacmalik.
Arkadaslar bence konuyu uzatmayalim...
Doğukan Bey,
Biz sizin birine hakaret ettiginiz veya birikmene sataştığınızi düşünmedik ve söylemedik. Siz tebliğ edilen cezaya ilan öfkenizi argo bir kelime kullanarak anlatmak istediniz. Bu sizin için çok normal sıradan bir kelime olabilir, belki benim icinde öyle olabilir ancak bu kelimeden rahatsız olan veya olacak arkadaslarımızda olabilir. Konuya müdahale eden arkadaslarımız bu bakış çerçevesinde yaklaştı. Bana çok sıradan gibi gelen bir kelime size garip gelebilir. Burada kişisel düşüncelerimize göre değil geneli düşünerek bir uygulama yapıyoruz. Ve sizlerinde bizi anlayacağınızı ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum ben. Bende size katılıyorum ve bu konuyu daha fazla uzatmadan güzel seylerden konuşalım
artık olur mü?
Bende bir kullanici olarak konuyu kilitlemenizi rica ediyorumki daha uzamasin bende formdan ayrilim daha fazla tatsizlik olmasin
Tamam nasıl isterseniz.