Singapur’da lüks otomobillerini sokağa ya da garaja bırakmaya kıyamayanlar için yeni bir gökdelen inşa edildi.
30 katlı Hamilton Park isimli gökdelende yaşayanlar, birbirinden lüks otomobillerini garaj yerine evin salonuna park ediyor. 10-25 milyon dolar (18-45 milyon TL) arasında fiyata satılan dairelerde oturanlar, biyometrik kontrollü asansörle otomobillerini salona kadar çıkarabiliyor. Hangi otomobilin hangi daireye ait olduğunu tanıyan akıllı asansör, başka otomobillerin yukarı çıkmasına izin vermiyor, Singapur, kişi başına düşen Maserati, Ferrari ve Lamborghini gibi süper lüks otomobiller bakımından dünyada birinci sırada yer alıyor. Ülkede park yerleri ise son derece sınırlı.
Millionaires park supercars in their LIVING ROOM - YouTube
asansör çıkarırken bozulup çöküyormuş bi de.
Türkiye'de olsa çöker ya da elektrik kesilir hocam![]()
olay çok iyi ya
türkiyede olsa kesin arızalanır yanlış daireye gider araba sonra arada bulasın lamboyu![]()
Konu JASMINE tarafından (02/09/2012 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bu haberi yaşam mimarı Ağaoglu amcamız görürse aynısını yapar.Demedi demeyin p:
bende puntoyu evin salonuna çekeyim özendim şimdi![]()
demek ki otopark mafyası yok ülkede![]()
Keyif BMW'Dir...
ben daha hala kaldırımın , evin önündeki dubanın , aracımın sibop kapaklarını çalanların derdindeyiim ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Bu sistem Ankara'da bir residance da da var sanırım![]()
ani bir kaç kaç durumu olsa nolur acaba.ama bir asansörcü olarak diyebilirimki,o asansörü yapan kişi iki dünyasını da kurtarmıştır.
benim böyle arabam olsa... evden dışarı çıkarmam ki zaten...
Oturma odasına televizyonun karşısına koysunlar.Ölünce de beraraber defnederler herhalde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri