turkıyede de bnce satışları eskısı gıbı çok deıl ztn bnce
turkıyede de bnce satışları eskısı gıbı çok deıl ztn bnce
Fıat bir ara satın alacaktı opel'i ama alman hükümeti karşı çıkmıştı yanılmıyorsam.
son zamanlarda opel güzel atak yaptı inşallah bu sıkıntıdan kurtulur..
ne dev amaevet zamanında alman hükümeti satışa engel olmuştu e şimdi kurtarsın alman hükümeti opeli
Fıat'ın multijet motorları olmasaydı çoktan batardı zaten.Araç başına 1000 euro'ya yakın zarar ediyormuş.Fıat satın almış olsaydı servisleri birleştirip 1.6 motorları astralara koyarak çok daha iyi yerlere gelirlerdi diye düşünüyorum.
opel gerçekten sağlam araba yapıyor ama.
araç sağlam belki ama fiyetlarda çok yüksek. Vatandaş aracın kalitesine değil fiyatına bakıyor. o da araba bu da araba o da aynı yere gidiyor bu da diyip ucuz araçla mukayese ediliyor. kimse nasıl yolculuk ettiğine bakmıyor ki ya da aracın konforu önemli değil. ayrıca opelin 2002 kasa vectra ve 1998 2008 astra kasaları o kadar da sağlam değil ncap testlerine göre. önden darbelerde araç ön kapısı arka kapının üzerine biniyor araç ortadan bel veriyor yani çok da sağlam bir araç değil bana göre.
ben astranın son kasasının bi öncekinin kazasına şahit oldum tank gibi araba bence bi de 2005 vectra gördüm o da sağlam geldi bana ama doğrusu hiç opel arabam olmadı.
Arkadaşlar merhaba, haber içeriğinin bir kısmı doğru ama cevap yazan arkadaşlar bazı konuları yanlış biliyor. Ben Opel'de çalışıyorum. Bilgilerinizi isterseniz doğrulayabilirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri