Orda yemez bos bos yazmaya..
Ey ahalikamuran techturkey foruma üye olmuş inş başımızdan def olur gerçi ordada 2 günde azının payını verirler bunun gene döner geri buralara
![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Orda yemez bos bos yazmaya..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Aman bana bulaşmasın...![]()
o taraftada yazmış bişeyler dakka 1 gol 1ahahahhaah arkadaşı üye olamamış mı ne sitenin göbeğine konu açmış
![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
işte tech kamuran...(Allah yardımcıları olsun...)
tjet sport | Red Devil - TechTurkey Forum
Aynen bide arabasının resimlerini paylaşmış her msj yazan şeritleri sök demiş buda yok daha sökmem dursun seneye falan sökeriz demişahhahhahhaa
ben arabasını almak için niyetlendiğimde şeritleri sormuştum kesinlikle iz kalmaz cart curt demişti şimdi de pastasız geçmez izleri diyo.. nası bi adamsın olum sen![]()
aklı sıra beni şikayet etmişte banlicaklarmış çok korktum kumda oyna saf herif
buraya geri dönmesinde tech de ne halt yerse yesin birazda onlar uğraşsın...![]()
cem abi ve özgün abiyle konuştum halledicekler![]()
Techte fazla barınamaz paketlerler 1-2 güne 2 konu daha açtımı kesin polemik yaratır sonra şutlarlar![]()
Bu arabayı görmüştüm ilanlarda, bumuymuş huzursuz eden kişilik..
5 liralık tabela folyosu ile tavana folyo çekerse tabi sökünce iz kalır![]()
bi ara forumda konuları vardı 3ten 4 e atarken debriyaja basılır mı diye
sonra bi konu daha açtı arabayı çok stop ettiriyorum turboma bişey olurmu falan diye daha nice konuları vardı ama bunlar aklımda kalanları![]()
ne kamuranmış arkadaş izmirde bi denk getiremedim şu adamı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri