paranoya olmayalım bence hemenFacebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Herşeykamuran yüzünden mi....ne yaptı bu adam ??
paranoya olmayalım bence hemenFacebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
facete bikaç kamuran bilgin var ama, kırmızı 35 plaka puntosu olan bi üye de var fake gibi de durmuyo.. gerçekten o mu, yoksa burdaki limon onun ismi mi kullanıyo acaba?? Giriş Yap | Facebook
https://www.facebook.com/kmrn35
Konu Una Italiana Rossa tarafından (24/08/2012 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
bende aramızda para toplayalım biri bunu dövsün gelsin.
bende birkaç sitede yöneticilik yapmıştım üye-moderatör oranı en az olan sitelerden birtanesi sanırım sitemiz..arkadaşlar böyle uygun görmüşler ama tekrar düşünülebilir..
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Forumun Süper moderatörü olarak bütün yazdıklarınızı okudum... söylediklerinizin çoğunda haklı olabilirsiniz... Kamuran a engel olamıyoruz... anladığımız veya hissettiğimiz anda hemen banlıyoruz... Ama birazda sizden yardımcı olmanızı istiyoruz... mod. alın diyorsunuz fakat mod alımını hemen yapamıyoruz... ben mod. olana kadar o kadar çok bekeldim ki... mod olana kadar bütün mod.ları mesajlarımla baya rahatsız etmiştim... şu mesaj da hakaret var şu kişi arka arkaya mesaj atmış diye... erdi ve yasemin benden bıkmıştı...
bunu yönetim olarak tabiki değerlendirmek isteriz... ama sizden de bize yardım etmenizi bekliyoruz... mesaj kutucuklarının üstünde bulunan ünlem işaretlerinde bize şikayetlerinizi bildirebilirsiniz... bazen her yere yetişmemiz mümkün olmuyor... online olmadığımız zamanlarda Femoli arkadaşımız telefon numarasını vermiş ona ulaşırsınız kendisi bize ulaşacaktır...
anlayışınız için teşekkür ederiz...
Ya kardeşim iyi hoş düşünüyosunda o tc no ile adamlar ne işler çeviriyo biraz düşünsen..... Sitedeki bazı Şaaammiller bana bile kamuran dedi ki bi çok arkadaşımın başına geldi bu kamuran meselesi(yani bazen ipin ucunu kaçıranlar oluyo).... İnan bana senın fikrinin tam zııtını düşünende var. tamam hak veriyorum bi çözüm bulunmalı ancak. Bu çözümü şu ''KAAMUURAANN'' kelimesini kaldırarak başlasak.... Ben senınde bi çok konuda Kamuran diye takıldığını gördüm... Çevrenizde ( Yüz yüze görüşüp fikir paylaştığınız yada sempati duyduğunuz) Gp üyesi arkadaşlarınız olabilir ancak unutmamak gerekir ki bu forum siteside sadece İZMİR , Denizli gibi çok katılımın olduğu şehirlerin gp sitesi değil ve eminim bu amaçla da kurulmadı... Sana sadece şu linki gönderiyorum benim açtığım konu ve sitemime bir bakkk....https://forum.grandepuntotr.com/gene...ikirlerim.html
Bu linkte bana kamuran denildi..soruyorum bu adamlar kim. neden kamuran denildi bana . efendice bi sorun yazmışım değil mi ? https://forum.grandepuntotr.com/gene...cirdamasi.html
Bence her forum üyesi kendinden başlamalı değişmeye....
Ben kabul ediyorum geçenlerde bende çok hararetli konuşuyordum ancak hatamın farkına vardım ve şimdi efendiliği elden bırakmıyorumm. Birde o Kamuran isimli karaktere sorulmalı neden şikayetçi bu siteden.... Birde işin bu tarafından bakılmalı.
Konu biancoangelo tarafından (24/08/2012 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Off of millet nasıl paronaya bi bilsen bu Kamuran meselesinde!!!!!! Hemen en ufak uç fikirde yada bilmediğimiz bi konuda. Haaa haaa '' KAMURAN'' ''KAMURANSIN'' gibi kelimelerle takılıyolar... VEE hiç hoş olmuyo bende bundan rahatsızım şikayetçiyim....Adam isim istiyo beni Özel mesajla tehdit ediyo nerdeyse.... Bıraksam klavyeyle dövecek.Yok böyle seviyesizlik yaa neymiş arkadaşa benim ismimde biri küfür etmiş. Adam beni yicek... özel mesaj bombardımamına tuttu.... O kişiyide açıklayayım aykut 1914 bende bu şahıstan rahatsızlık duydum.....Hatta forum zevkimin içine..... yanii???? Adam resmen tehdit savuruyodu!!!
Konu biancoangelo tarafından (24/08/2012 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Kamuran a çok denk gelemiyorum eskisi gibi sık sık girmediğimden foruma.. gerçi şu 10 gündür günde bir kaç kez bakıyorum ama.. Bu adam nasıl bir şeydir de böyle çıldırmış gibi atılıp atılıp geri gelip bu kadar insana rahatsızlık veriyor.. Forumda resmen huzur bırakmamış..
Bi de b adam t jet kullanıcısı.. yazık yemin ediyorum o araca..
Gerçi forumun eski tadı olduğunu da düşünmüyorum.. açıkcası ben ve benim sevdiğim saydığım pek çok kişi foruma girmez , ilgilenmez , yardım konularına kolay kolay cevap yazmaz oldu.. 2 yıldır buradayım 2 yıl önce seviye ve dayanışma bana göre daha yüksekti..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Önerilen zorlu kayıt sistemleri bir çok forumda olduğu gibi bu forumda da sonun başlangıcı olur. Paylaşımlar ve üye sayısı azalır. Gelişim hızı düşer.
4-5 sene önce Çoluk çocuk girmesin diye donanımhaber, dediğiniz gibi bir sisteme geçmiş olsaydı eğer, şimdi donanımhaber gibi değeri bir bilgi birikimi olmazdı. Kendi içinde erirdi zamanla. Ama naptılar. Kontrolü 10 kat arttırdılar, acayip hızlı dönüş yapıyor modlar. Ki bi dünya modları var büyümeye paralel hızda mod sayısını artırdılar.
Aynı şekilde bu forumun da gelişiminin baltalanmaması için kısıtlama YAPILMAMALIDIR.
YAPILMASI GEREKEN ŞEY BUDUR:
-- Mesajlarımızda daha duyarlı olamlıyız
-- Diğer mesajlara karşı daha duyarlarlı olmalıyız
Şikayet edilmesi gereken mesajları ES geçmeden, polemiğe girmeden şikayet etmeliyiz.
YÖNETİME DÜŞÜN GÖREV:
-- Mod sayısının artırılması
-- Şikayetlere daha hızlı dönüşler yapılması.
Paylaşımın azaldığı/ sınırlandığı yerde gelişim olmaz..
50 kere söyledim modlara kamuran şu nicklen girdi kamuran bu nickle girdi eyv diyecekleri yere kalkıp nerden biliyon diyip üstüne bide uyarı verdiler cidden forum yönetici kadrosunun bu işi yapamadığı apaçık ortada daha fazla yazmıyım gene uyarı vs vermesin sayın modlar
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ayberk sozlerine dikkat edersen sevinirim... Biz sadece kamuran olmayan birini banlamamak adina oyle bir soru yonelttik...
Uyariyi yonetimi surekli elestirdigin icin ben verdim...
Isimizi iyi yapip yapmadigimizi sen degerlenliremezsin... Bu konuda herkes olumlu elestirileri usluplarini bozmadan yazmislar ama sen her konuda yonetime surekli yok yapamazlar yok islerini yapmiyorlar diye surekli bizimle ugrasiyorsun... Lutfen bizimle ugrasmayi birak...
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye boşuna dememişler
k.bakma eser abi isterseniz banlayın atın sıkıntı değil.
Gerçekleri söyleyenleri uyarı verip işimi yaptım diyebiliyorsan şimdide banlayın no problem benlik sıkıntı yok
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Ayberk simdi mesajlara baktim 4 kez kamuran hakkinda mesaj atmissin... Bende o mesajlardan birine nereden anladin diye mesaj atmistim... Cunku bir yanlislik olmasin diye... Yardimlarin icin tessekkur ederiz... O uyariyi yonetime cok sert elestirilerde bulundugun icin... Yonetim hakkindaki elestirlerinizj ilk basta yonetim ile paylasip sorun cozulmez ise bu ortamda paylasirsaniz daha iyi olur...
al işte adam yine girmiş yazmış bile.Bu adam forumu tamamen kirletti.Buradaki insanlar bu forumda bilgi paylaşımından hoşlanıyor ama siz bu dengesize engel olamıyorsunuz.Anladığım kadarıyla size maddi anlamda bir getirisi olmadığı içinde bakmak işinize gelmiyor.Ben bundan sonraki süreçte farklı bir forum üzerinden devam edileceğini düşünüyorum.İçimizden birisi ön ayak olacaktır.Arkadaşlar isterse bende yardımcı olabilirim.Kusura bakmayında buradaki her üye sizin işinizi yapmadığınızı biliyor bundan dolayıda rahat rahat değerlendiriyor.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
kamuran senin beynini kuşa taksak kuş ters uçar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri