çok ilginç diyaloglar oluşmuş. kimisi mod peşinde, kimisi kamuran peşinde.
bence kalemine hakim olan bi şahsiyetin illede yöneticiye ihtiyacı yoktur. herkes kendisinin mod udur. şu sürü mantığını bırakalım artık. alışmısız toplum olarak başımızda bi çobana. aklı mantığı kaybetmeden, saygılı bişekilde yazdığımız her yazı birer modu temsil etmeli.Ortalığın kendini bişey sanan modlarla dolmasını istemiyorum. Var olanlar bence ellerinden geleni yapıyor vede yeterli.(Mehmet kardeş, bu saatte formda yazı yazıyorsam bu saattede ararım seni bak haa, ona göre telini ver)
Serzenişte olan veya şikayetli olan arkadaşların mesaj sayılarına baktığımda biraz aceleci davrandıklarını düşünüyorum. Biraz sabır ve yöneticilere yardımcı olalım.
isteklerimiz tenkit niteliğinde değil, öneri niteliğinde olmalıdır. site sahipleri sitenin riske girmesini isterlermi.elbetteki site için yararlı uygulamaları fiiliyata geçirirler.aramızda çürükler olabilir elbet. kaile almadığımız sürece onlarda erir, giderler.
BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN, NACİZHANE DÜŞÜNCELERİM. ..surçili lisan ettiysek affola..
erdi bey hala aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz. bakın tekrar ediyorum benim ne sizinle ne de eser bey olsun, hop yönetim uyuyor mu? niye çalışmıyorsunuz dediğim yok. ebette sizinde bir hayatınız var, eşiniz olabilir çocuğunuz olabilir, ilginizi onlara ayırmak istersiniz, hatta canınız siteyi açmak bile istemeyebilir. bunu yargılamıyorum, zaten kimseninde yargılamaya hakkı yok
siteyle ilgilenemiyorsanız ilgilenmenize yardımcı olarak yeni arkadaşları almanızdı. zaten bunuda yapıyorsunuz. kendi ağzınızla söylüyorsunuz 20 bine yakın üye var diye. 20 bine yakın üyeye 2-3 yönetici / moderatör normal bir sayı mı?
erdi çok güzel özetlemiş aslında, kimse yönetimi onu yapmıyor bunu yapmıyor diye suçlamada bulunmasın özellikle ego tatmin etme konusunda (o nasıl bir tabirdir hiç yakıştıramadım) yönetim elinden geleni yapıyor, birazda kendi forumumuzu kendimiz koruyalım herkes burada mod tur yöneticidir..
Sorun kamuranmı? her zman dedim cevap yazmayın kaale almayın, sıkıntı yaratan bir tip şikayet edin siz kaale almazsanız bir yazar iki yazar. Ama hemen yönetim şöyle yönetim böyle üyeyi atmak için mod eksik diyen arkdaşlar 10 tanede mod olsa adam yine bir nickle gelir ve yazacağını yazar buna kimse engel olamaz.. ama dersenizki forum yavaş konular düzensiz forum kullanırken problem yaşıyorum hergün sorun oluyor (kamuran hariç) o zman haklısınız.. bir kişi ya bir kişi için tüm forumu seferber etmeye gerek yok zaten yakında ettiini bulacak![]()
güzel abim kamuran sadece kırılma noktası gibi bişey oldu. yeri geliyor bir gün önce yazdığım şeyi başka bir konuda tekrar tekrar yazdığım oluyor. erdi bey köpürüyor hemen ama her bir konuda en az iki tane başlık vardır.
forumların asıl amacı zaten "paylaşmak" değil midir? bildiğini paylaşırsın, bilmediğini paylaşırsın, yeri gelir bişeyler yaparsın, yeri gelir yapamazsın yardım istersin. kimse çıkıpta erdi şöyle oldu, mehmet böyle oldu, eserde iyice saldı diyemez. bu bir bayrak yarışı gibi, yorulursun arkadaşına teslim edersin, sonra o gelir sana teslim eder v.s. v.s. diye gider
13 yıldır forumcuyum.
Sunu ogrendim adam klavye basında kanuni sanıyor kendini.
Yapacagınız şey basit sinirlensenizde PC'yi kapatın.Gidin bir kahve alın...Ve oturup en sevdiğiniz filmi seyredin.Dondugunuzde orada olmaz o adam.
sevgili oğuzhan bende bir çok konuya aynısını yazabiliyorum bundanda asla gocunmadım , daha öncede her şeyi bir başlıkta toplayalım önerisi geldi yaptıkta fakat bizim üyelerimizin bazılarında araştırma yerine kolay olan hemen bir başlık açayım cevaplar gelsin uğraşmayayım modunda oldugu için malesef bunun önüne geçemedik ve herkes dilediği gibi paylaşım yapsın istedik ... bizim öncelikle amacımız hiç bir üyeyi sıkmamak kasmamak dilediğince (kurallar çercevesinde) yazsın çizsin tartışsın ama bu değildirki hakaret argolar havada uçuşsun ..
daha önceki yaşadıklarımız bize ders oldu ve bu kararı aldık şimdi bakıyorumda ne yapılırsa sonunda bir beğenisizlik oluşuyor ..
bundan 2 yada 3 sene önce isim vermek istemediğim arkdaşlarımız vardı 2 yönetici 5 süper mod 6 normal mod vardı keşke o zamanları görseydiniz bugün bunları yazmazdınız çünkü ne kadar çok mod o kadar sıkı yönetim gibi bir şey oluşuyor kim ne görev aldıysa hep kendini kaf dağının tepesinde zannetti (içlerinde layıkıyla iş yapanlarda vardı) o zmanlar kendi kendimize az olsun öz olsun bizim olsun hiç bir üyeyi sıkmayalım kasmayalım gibi bir karar aldık.. yoksa o forum kurallarını harfiyen uysaydı mod lar emin olun çok ciddi yazışmalar olan belkide hiç olmayan her yazan yazdığını dikkat edip asla geyik dönmeyen şakalaşılmayan bir forum olup çıkardı ve bu noktalara gelinmezdi ..
ben şuandaki yönetimden yönetilmeden çok memnunum bir kişinin yaptıkları yüzünden asla yönetimi suçlamam..
ben sırf bu konulara girmeyeyim üyeler arasında ikilemde kalmayayım herkes kendi yerini ağarlığını bilsin diye asla yönetime girmedim .. Çünkü herkes kendine mod yada yöneticidir . bu bilinçle yaklaşırsak emin olun her şey daha güzel olacaktır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri