Bu iş nereye kadar böyle gider bilmiyorum.Aklıma iyiden iyiye age of empires falan geliyor artık bu haberleri okuyup - dnileyince.Hani derler ya cılkı çıktı tam olarakta öyle.
Printable View
Bu iş nereye kadar böyle gider bilmiyorum.Aklıma iyiden iyiye age of empires falan geliyor artık bu haberleri okuyup - dnileyince.Hani derler ya cılkı çıktı tam olarakta öyle.
Dün Bursa olay gazetesinde bir resim vardı terörist cenazelerini götüren askeri araçlara millet tepki göstermiş olay çıkmış vs vs en son ne yapılmış biliyormusunuz... Askeri aracın önüne pkk bayrağı asmışlar ve bizim "ŞANLI" ordumuz buna ses çıkarmamış öyle devam etmiş, utandım ya ayıptır o verilen şehitlere ayıptır. Allah topunun..........
Tayyip amcam saolsun akşam evinde otururken yasa çıkartıp sabah onaylıyor...
Geçenlerde internette okuduğum kadarıyla ne kadar güvenilir bilemiyorum ama Tayyip amcam şehit cenazelerindeki tabutların üzerine koyulan TÜRK BAYRAKLARINI yasaklayacakmış ne kadar doğru bir haber bilemem ama zaten adamın zihniyeti belli bunun olmalı yüksek
teröristlerin leşlerini taşıyan panzerin önüne ise PKK bayrağı koymak artık bişi diyemiyorum
YAZIKLAR OLSUN.....
ARTI ŞUNUDA SÖLEMELİYİMKİ ARTIK SEÇİMLERDE OY VERMEYİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM ŞAHSİ OLARAK ÇÜNKİ OYLAMALARIN HİÇ BİRİNE GÜVENMİYORUM HALK KENDİ KENDİNE ONAYLIYOR AMA TEPEDEKİ ABİLER KENDİNE GÖRE AYARLIYOR YANİ OYLAMALARIN HEPSİ FIS BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜMCE VE TÜRKİYE İÇİN BUNLAR DAHA ÇOK İYİ GÜNLERİMİZ 2 SENE SONRAKİ HALİMİZİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM
Olup biteni görmek, anlamak adına artık bilinçli-cahil ayrımı çoktan kalkmıştır, bu ülkede yaşayan VİCDANI olan herkes neyin ne olduğunu,kimin ne tarafta olduğunu, kimin yüzümüze gülüp arkadan binbir dolap çevirdiğini çok iyi anlar..
Eğer birileri çocuk katiline ''SAYIN'' diyebiliyorsa,
Eğer birileri ''BİRKAÇ MEHMET ŞEHİT OLDU DİYE MECLİS TOPLANMAZ'' diyebiliyorsa,
Eğer birileri hani o ölmez dediğiniz şehitlere ''KELLE'' diyebiliyorsa,
Eğer birileri kendi ülkesini bölen projelerin eşbaşkanı olduğunu defalarca söylüyorsa,
Eğer birileri ''BEN ÜLKEMİ PAZARLAMAKLA ADETA MÜKELLEFİM'' diye övünebiliyosa,
gerisini konuşmaya gerek yoktur arkadaşlar, forumda SİYASET YAPMAYA DA hiç gerek yoktur, yapılan çoktan yapılmıştır zaten..
bildiğim tek şey durum böyle giderse kurunun yanında yaşta yanacak.
Arkadaslar izleyin bu haberı ve bırılerının teror ıle mucadeleyi nasıl yaptıgını gorun,artık uyanırmısınız yoksa daha derın bır sekılde uyurmusunuz bılmem .
Kendı ulkesınde polısını,askerını ve vatandasını bombalayan terorıstı ser bırakarak teror ıle mucadele eden baska bır ulke varmıdır ?
LİNK:
Star TV HABER 31.08.2012)
tv arşivi
ben anlamıyorum arkadaş ya. amaç ne ya da ne olabilir? memleketin başında pkk lı olsa ancak bu kadarını yapar. hala düşünüyorum, nasıl yatacaklar yerlerinde veya yatacak bir yerleri olacak mı acaba..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..!
daha 17 yaşında hayatını kaybeden buse nin isimini duyunca ve zeynel kardeşimin "artık uyanırmısınız yoksa daha derın bır sekılde uyurmusunuz bılmem" cümlesini görünce daha önce okuduğum bir makale geldi aklıma. ister beğenir ister beğenmezsiniz ister eleştirir ister silersiniz ama yinede paylaşmak istedim sizlerle
Türk kızının gelinliği beyaz kefen
Pınar bir Türk kızıydı...
Her genç kız gibi hayalinde beyaz gelinlik giymek vardı.
Geçtiğimiz hafta beyaz kefenle toprağa girdi.
Çünkü bir subayla evlenmişti; artık bir asker karısıydı.
Teröristler onu evinin balkonunda vurdular...
https://www.turksolu.org/288/foto/pinar.jpg
Pınar
...
Buse de bir Türk kızıydı...
Her genç kız gibi üniversiteye girmek istiyordu.
O bir asker kızıydı.
Babası ile lojmanda oturuyor ve servis otobüsüyle dershaneye gidiyordu.
Toprağa gömdük Buse’yi de.
Çünkü teröristler servis otobüsüne mayın döşemişlerdi...
https://www.turksolu.org/288/foto/buse.jpg
Buse
....
16 yaşındaki Serap’ı toprağa gömeli ise sadece altı ay olmuş.
O da dershaneye gidiyordu, 16 yaşındaydı.
Otobüsünü molotofladılar ve yakarak öldürdüler Serap’ı...
https://www.turksolu.org/288/foto/serap.jpg
Serap
... Bu hikayenin 10 yıl öncesi de vardı:
Esma Karadoğan 22 yaşındaydı...
Elif Livan 31 yaşındaydı...
Nuriye Ak 25 yaşındaydı...
Nurgül Aladağ 24 yaşındaydı...
Yasemin Tekin 31 yaşındaydı...
Ayşe Konakçı 24 yaşındaydı...
Neşe Alten 21 yaşındaydı...
Aynur Sarı 25 yaşındaydı...
Nesrin Ünügür 30 yaşındaydı...
Hepsi öğretmendi ve teröristler tarafından öldürülmüşlerdi...
Şimdi adları da anıları da yok belleğimizde...
...
Vatanımıza sahip çıkamadığımız gibi...
Bayrağımıza sahip çıkamadığımız gibi...
Dilimize sahip çıkamadığımız gibi...
Atamıza sahip çıkamadığımız gibi...
Artık kadınlarımıza da, kızlarımıza da sahip çıkamıyoruz...
...
Demek ki Kurtuluş Savaşımızdan bile geri noktadayız...
Hiç kızmayalım Başbakan ve Genel Kurmay Başkanının siperde çömelmesine...
Koca bir millet olarak siperde çömelmiş durumdayız...
Siperden ayağa kalkan kadınlarımız ve kızlarımız ölürken...
Bizler televizyon başında gözyaşı döküp...
Bilgisayar başında internette tepki koyup...
Resmi törenlerde görev savıp...
Mışıl mışıl uyuyoruz...
...
Öğretmen kadınlarımızı gömüyorduk toprağa 10 yıl önce...
10 yıl boyunca her türlü isteklerini yerine getirdik de teröristlerin...
Şimdi sıra 17 yaşındaki öğrenci kızlarımızı gömmeye geldi...
Demokratik açılım süreci bu olsa gerek...
...
Başbakanın kızları Amerika’da okurken asker kızları otobüslerde teröristler tarafından öldürülecek...
Başbakanın kızı milyarlık düğünlerde evlendirilirken, Türk kızlarına ancak beyaz kefen düşecek...
...
Şöyle yazmıştı Buse:
“Varlığımızı borçlu olduğumuz o yüce insanın şu an bu vatanda hitabesini bile okuyamayacaksak yaşamak için başka bir nedenimiz kaldı mı?”
...
Buse gencecik bir öğrenci, bilinçli bir Atatürkçü ve sözde değil özde bir vatanseverdi...
Otobüste babasına değil vatana siper oluyordu.
Teröristle pazarlık çağrılarına, terörle barış çağrılarına cevabı henüz 17’sinde bir genç kız veriyordu.
Erkekleri ölmüş bir ülkenin cenaze töreniydi Buse’ninki.
Belki de bir erkeklik çağrısı... Vatanınıza sahip çıkın çağrısı...
bizimkilerin akılları hala nerede acaba?? izleyin.
Mahzuni Serif - Kardes bu defineyi nerden buldun.wmv - YouTube
*ÜLKE BAŞI KAPAMA*
*Malzemeler: *
1 adet az gelişmiş ülke, Bir tepeleme yağ, Bol miktarda yabancı sermaye, Envai çesit televizyon dizisi, Bol miktarda provakasyon, Birkaç skandal,
1 tutam asparagas haber,
1 baraj su,
1 adet yabancı dil,
1 yığın hamburger,
1 kasa kola, Aldığı kadar dış borç,
1 adet Obama
*Hazırlanışı: *
Tam olmamışlarından bir adet ülke alınır ve çok önceden 1 adet Obama'da bekletilmiş bir tepeleme yağla iyice yağlanır. Daha sonra bol miktarda şerbet hazırlanıp nabzına göre azar azar yedirilir.
Şerbeti yiyince salınan ülkenin yer kabuğu kolayca kaldırılır ve yer altı kaynakları yavaş yavaş soyularak, ince ince dilimlenir. Ardından kısık ateşe oturtulur ve yabancı sermaye ülke içine yavaş yavaş ilave edilip, milli piyasaya karıştırılır.
Daha sonra süzgeçten geçirilerek, kalan iç sermaye ayıklanır. Süzülen iç sermaye bir kaba konularak içine aldığı kadar dış borç eklenir ve ateş arttırılır.
Dış borcun tadı cok ağır olduğundan, ülkenin tadını bozup fark edilmesin diye, borçlanmış ülkenin içine, daha onceden ince ince çekilmiş televizyon dizileri, yabancı dil, kola ve hamburger azar azar katılarak çırpılır ve eklenmiş dış borç ülke içinde iyice bir kaynatılır.
Sonra ülke diri kalmasın diye bir baraj suya birkaç skandal ve asparagas haber katılarak calkalanır ve koyulaşmaya başlamış ülkeye ilave edilerek, ülke gündemi iyice bir sulandırılır.
Daha sonra yine süzgeçten süzülür ve ülke içindeki vatan aşkı, ana dil, iman ve türküler ayıklanır. Son olarak bol miktarda provakasyon ilave edilip ateş biraz daha arttırılır.
Artık tüm milli şuur ve sermayeden ayklanmış ve yenmeye hazır hale gelmiş ülke, bir iki taşım daha kaynamaya bırakılarak kapağı kapatılır. Sonra ülke kazayla (!) ocakta unutulur ve tam taşmak üzereyken yetişip bir güzel kurtarılır.
Arzuya göre çifte kavrulmuş vatandas başı ve kolayla servis yapilir.
Hepinize zafiyet olsun.
Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir...
Söylenecek baska seye gerek var mı...
okudukça ağlıyasım geliyor bunları.
Söylileyecek o kadar çok şey var ki.. Sünepelikten başka birşey değil yaptıkları bence.
Yaşım askerlik çağı ama okudugum için uzatabiliyorum ancak benim kadar "şanslı" olan çok yok. Etrafımdaki bütün arkadaşlarım orada, kanım olan kendimden çok sevdiğim kuzenim her gün çatışma ortasında, daha fazla bu olaylar devam ederse bu kardeşlerim şehit rütbesine ulaşırlarsa o %50 nin allah binbir türlü belasını versin..
Ayrıca bugün herif çıkıyor,ellerini keserim diyor. Sana diyor bunu SANA! Türk'e diyor bunu!
Sen zamanında asyadan gelip avrupaya giren milletin soyusun.
YAZIK!