hayatta yalan söylememsöyleyemem zaten hemen kulaklarım kızarır
Merhaba, ortam şenlensin biraz bu sabah bir hayli gerildi. Bir arkadaşım ile sohbet ederken çıktı mevzu birden bire.
Sizce Erkekler Kadınlara Neden Yalan Söyler. ?
Ama evlilik, flört v.b düzeyindeki ilişkilerden bahsediyorum. Devlet dairesinde işini gördürmek için söylenen yalanlardan değil![]()
Konu Daywalker tarafından (18/07/2007 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım Hatası !!
hayatta yalan söylememsöyleyemem zaten hemen kulaklarım kızarır
Konu Linos tarafından (18/07/2007 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Bizim forumun erkekleri ya çok yalancı sebepler çıkacak diya konuşmıyor, ya da hiçkimse yalan söylemiyor![]()
Bence kadın/erkek hiç farketmez, bu sorgu sual mevzusu belirli bir seviyede kalmalı. Sırf yalanları önlemek için değil, insanların birbirlerine ve bizzat kendilerine karşı saygılarını yitirmemeleri için..Sorular "bilgi alma" aşamasında kalmalı, "hesap sorma" aşamasına geçerse herşeyden önce saygı gidiyor..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
sen de bi neden söylesene konuyu açan olarak
ama lütfen yalan söylemiyorum deme..inanmaaaaaaaaaaaaaaammm![]()
Benim fikrim, erkekler yalan söylemek için milyonlarca sebep bulabilir. Ama gördüğüm şu ki erkeklar ya bir kadını yatağa atabilmek için yalan söylüyorlar, ya da başka bir kadını yatağa atabilmek için![]()
dıger sevgılılerıne yakalanmamk ıcın yalan sölenır ıkı arkadasın dedıgı gıbı yatak muhabbetıne 3 bunu herkes yapmasada para koparmak ıcın olabılır![]()
falla zaten biriyle beraberken başkasıyla hiç işim olmadı olmaz da (abartı deil gerçek) ama olay bilgi alma olayından hesap sorma olayına geçildiinde sewgilim beni ewde bilir ama ben geziyo olurum...
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri