aracı biraz inceledimde 0-100 km si 6sn yuh diyorum :) sanırım vergiden dolayı fiyatlarıda bir hayli ucuz.hayırlı uğurlu olsun
Printable View
aracı biraz inceledimde 0-100 km si 6sn yuh diyorum :) sanırım vergiden dolayı fiyatlarıda bir hayli ucuz.hayırlı uğurlu olsun
Sanzumanin kondisyonundan memnunmusunuz? Bu arada tekrar hayirli olsun araciniz ;)
Teşekkür ederim...:)
Şanzımanı ben almadan hemen önce sıfırlanmış kardeşim,daha önce uzun oranlı bir şanzıman takılıymış üzerinde,işlemleri yapan kişiler benim forumun moderatörleri,şuanda herşey tam kıvamında,yazılımıda orjinale çevirdik,blow off iptal edildi,bir tek son susturucu yok araçta en kısa zamanda onuda taktırırım.
RS Tuner ile gerçek yol şartlarında 230 HP 310 NM Tork veriyor araç...
çok can yakar gerçekten
kazasız belasız
evet bende aynı forumdayım o yüzden alenen sormak istemedim..bende geçen aylarda niyetlenmiştim bu aracı almak için ama birkaç arkadaş kulaktan dolma şanzumanla ilgili kötü şeyler söyleyip vazgeçirmişlerdi beni..sorunsuz olmasına sevindim..güle güle kullanın...egzoz-cooler ve yazılım ile 280hp civarları çok keyifli oluyor..asr iptali ve stage 2 yazılım deneyen bir abimiz vardı hatta hatırladığım kadarıyla =)
İlk mesaja yeni fotoğraflar eklendi,aracı tamamen orjinaline çevirdik çok şükür,ön tamponda eksik olan F1 Stickerıyla işlem tamamlandı...:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...73691649_n.jpg
Fena araba :)gecen gun yanindan gecerken resmini. cektim
Mustafa abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız en güzel günlerde kullanın...Maşallah
galericiliğe başlarsın demedi deme:)
Yakışır usta sana :) Evren abimin fluence de yanında kı kım durdurur :)
çok ama çok güzel:))