ben 3 sene önce televizyon izlemeyi bıraktım allaha şükür. hakikaten insanın beynini uyuşturan bi aptal kutusu.
reality show a dönen haberler için ne düşünüyorsunuz? ben artık haberleri izlemiyorum...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
ben 3 sene önce televizyon izlemeyi bıraktım allaha şükür. hakikaten insanın beynini uyuşturan bi aptal kutusu.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
haberleri ara sıra izliyorum... bütün haberleri internetten takip ediyorum... bazı haber bültenleri artık gerçekten magazine döndü... toplumun çoğunluğu istediği gibi haber yapıyorlar...
Yaklaşık 2 yıldır haber izlemiyorum. Neden olduğunu az çok tahmin ediyorsunuz. Benim için tv ps3, discovery ve eurosport'tan ibaret
biz gp'yi çok sevdik
ntv'nin yayın akışını , sohbetlerini şahsen seviorm ve izlediğim ulusal tek kanal...nat.geo wild , discovery science ve tabikide Fenerbahçe için LigTV forever![]()
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Ben haberleri izlemiyorum desem yalan olur.En çok izlediğim ve okuduğum şeydir haberler. Haberlerden kastım kimin eli kimin ...ötünde tarzı magazin değil.
Sansurlene sansurlene haber kalmiyor ki dogru duzgun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri