Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Savcılığa İfadeye Çagrılıyorum (Zamanasımı Bürosu)

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Standart Savcılığa İfadeye Çagrılıyorum (Zamanasımı Bürosu)

Arkadaslar bundan 6-7 ay once bir arkadasımız A.O ısımlı kısının bır vıdeosunu yayınlamıstı ve bendahıl bırcok kısı yorum yazmıstı hatırlarsanız.
    Daha sonra Erdi İstnabul Cum.Sav. İst.Emn.gonderdıgı yazıya ıstınaden İp ve dıger bılgılerımızi emnıyete vermek zorunda kalarak bılgılendırme mesajı gondermıstı .

Aradan aylar gectı bugun bana sms geldı Cumhurıyet Savcılıgımızın 2012/67860sorusturma dosyanıza ıstınaden ifadenıze basvurulacaktır su su gunlerde Sıhhıye Adlıyesı Zaman asımı Burosuna ugramanız rıca olunur dıye.

Sızlerde boyle bır sms geldımı ,geldıyse ne yaptınız

Bırde Nisan Ayında trafıkte magandanın tekının saldırısına ugramıstım bundan dolayı savcılıga suc duyurusunda bulundum Ankaradakı mobeseler calısmadıgı ıcın maganda bulunamadı ,karakoldan cagrıldım savcılık mobeseden bırsey cıkmadıgını ve asayıse gıderek sabıka defterıne bakabılecegımı bıldırmıs polıs memuruda abı bınlerce yuze bakacaksın aradan uzun zaman gectı hatırlarmısın bılmıyorum istersen hatırlıyamayacagını beyan ederek sıkayetını gerı cekerek gıtmeye bılırsın dedı bende sıkayetımı gerı cektım.

Sımdı bu vıdeodanmı oturu yoksa trafıktenmı oturu cagrılıyorum anlamadım Bence vıdeodan dır kesın ''hakaret ettı dye Suc duyurusunda bulunmustu '' dıye hatırlıyorum
    Ne dıyorsunuz bu ıse verılen numaradan dosya sorgulaması yapamıyorum kı kımmmıs neymıs bır bılgımde yok
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Bu A.O isimli kişi, bir hoca oluyor sanırsam değil mi?
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Olayı hatırlamadım.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Hatırladım.Konuyu sanırım serdar hoca açmıştı. kendisi uzun zamandır uğramıyor buraya. o konuya yorum yazdığımı hatırlıyorum ama benim ip verildimi bilgim yok. bana mesaj da gelmedi. Bi de duyduğum 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğuydu. Onlardan birisi galiba sensin Zeynel.

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatırladım.Konuyu sanırım serdar hoca açmıştı. kendisi uzun zamandır uğramıyor buraya. o konuya yorum yazdığımı hatırlıyorum ama benim ip verildimi bilgim yok. bana mesaj da gelmedi. Bi de duyduğum 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğuydu. Onlardan birisi galiba sensin Zeynel.
    İbrahim Erdi İp numarasını ve diğer bılgılerını verdım dıye mesaj atmıstı ama numaramı verdımı bılmıyorum veya onda varmı onuda bılmıyorum sımdı soye bır durum var ben Nisan ayında savcılıga sucduyurusnda bulundum arabadan dolayı daha sonra savcılık karakola yazı yazmıs mobeseden bulunamadı dıye bende bunun uzerıne sıkaetımı karakolda gerı cektım ve asayıse gıtmedım acaba karakolda gerı cektıgım ıcınmı savcılık cagırıyor ve sms gelen telefon benım uzerıme kayıtlı dedıl ama ben kullanıyorum telefonu ve arabadan dolayı sıkayetımde savcıya sms gelen telefonumun numarasını vermiştim.
    Benım ısmıme kayıtlı olan telefonun sım kartı bozulmus calısmıyor ve vıdeo olayında İstanbul Cum.Sav. sıkayette bulunuldu ,gelen sms onunla alakalı olsa İstanbul Cum.Sav.actıgı dosya netıcesınde Ankara Cum.Sav.ifade vermenız gerekıyor derdı dıye dusunuyorum ve o sıkayette telefon numaramı nereden buldular Erdi vermedıyse bakalım Cuma gunune artık her ıhtımalı duusnerekten bır savunma yapacagız ve gıdıp gorecegız
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbrahim Erdi İp numarasını ve diğer bılgılerını verdım dıye mesaj atmıstı ama numaramı verdımı bılmıyorum veya onda varmı onuda bılmıyorum sımdı soye bır durum var ben Nisan ayında savcılıga sucduyurusnda bulundum arabadan dolayı daha sonra savcılık karakola yazı yazmıs mobeseden bulunamadı dıye bende bunun uzerıne sıkaetımı karakolda gerı cektım ve asayıse gıtmedım acaba karakolda gerı cektıgım ıcınmı savcılık cagırıyor ve sms gelen telefon benım uzerıme kayıtlı dedıl ama ben kullanıyorum telefonu ve arabadan dolayı sıkayetımde savcıya sms gelen telefonumun numarasını vermiştim.
    Benım ısmıme kayıtlı olan telefonun sım kartı bozulmus calısmıyor ve vıdeo olayında İstanbul Cum.Sav. sıkayette bulunuldu ,gelen sms onunla alakalı olsa İstanbul Cum.Sav.actıgı dosya netıcesınde Ankara Cum.Sav.ifade vermenız gerekıyor derdı dıye dusunuyorum ve o sıkayette telefon numaramı nereden buldular Erdi vermedıyse bakalım Cuma gunune artık her ıhtımalı duusnerekten bır savunma yapacagız ve gıdıp gorecegız
    Sanırım bu mevzu senin şikayetinle ilgili.

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bu mevzu senin şikayetinle ilgili.
    İbrahim galıba aynen oyle cunkı ben once karakola gıttım sıkayetcı oldum polıs savcı uzlastırmak ısterse uzlasırmısınız dedı hayatta uzlasmam dedım.
    Sonra 3 gun sonra da karakoldan bagımsız olarak dırekt Savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulundum galıba bılmeden ıkı defa suc duyurusnda bulundum ve karakoldakı sıkayetımın akıbetınıde sormadım karakola gıttıgımde polıs savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulunmussunuz karakola ugramanız gerekıyor deyınce sıkayetı gerı aldım .
    Ama karakoldakı sıkayetıde savcılıga gıttım dıye hıc bakmadım .
    Zeynel KARACAN

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

erdi beyy neden forumumuzdan birilerini mahkemeye verdi ki abi?

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Olay neydi?

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Harbiden olay neydi arkadaşlar hatırlayan var mı ?
    TSİ Jetta.

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

arkadaşlar adamın adını yazsanız avukatları dava açıyor. Şöyle yardımcı olayım: Evrim teorisini dini açıdan çürüten kitaplar yazan yazarken de gerçek ismi yerine mahlas kullanan birisi

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdi beyy neden forumumuzdan birilerini mahkemeye verdi ki abi?
    Aykut Erdı vermedı karsı taraf ist.Cum.Sav.Sıkayette bulunmus onlarda ist.Emn.Bılısım suclarına ıletmıs emnıyette Erdıden ip numarasını ,isim soy ısmı ıstemıs oda mecburen verdı devlet ısteyınce vermem mı dıyecek
    Sagolsun durumuda bıldırdı bana sonra
    Zeynel KARACAN

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay neydi?
    Şafak olayı kısaca anlattımda savunmayı ne sekılde yapacam onu bılmıyorum ve bu olay vıdeodanmı onuda bılmıyorum benım arabadan dolayı sıkayet etmemden dolayıda olabılir
    Zeynel KARACAN

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Facebookun gozunu seveyım
    Mehmet abı ıle zamanında su vıdeo olayını konusmustuk facebokkta geçmıs konusmaları baktım daha dosgrusu sımdı aklıma geldı dosya numarası yılı tamamıyle farklı bu benım trafıktekı saldırı olayı buyuk ıhtımal.
    Yok abı artık kımseye yorum yazmayacam gaztelerın yorum kosesıne dahı
    Zeynel KARACAN

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Zeynel bu olay senin şikayetinle alakalı dostum.. Videoyla alakalı değildir. Çünkü suç duyurusunda bulunulan üç kişi var. biri benim, biri sdr krkc isimli kullanıcı biride çilem adlı kullanıcı. İki gün önce ifade verdim.. O konuya yazı yazan herkezin yorumlarının ekran görüntüsünü alıp suç duyurusuna eklemişler.. sende varsın ibrahim hocamda var izoci kardeşimde var bir çok kişi yorum yapmış. Nickini hatırladığım kişiler bunlar.. Tck 125. md Şerefe karşı işlenen suçlar kapsamında şikayette bulunulmuş. Şayet mahkemesizi suçlu bulursa 3aydan 2 yıla kadar hapis cezası yada idari para cezası ödüyorsunuz.
    Yada bunların hiç birini riske atmak istemiyorsanız bu tür şikayete bağlı suçlarda anlaşma hükümleride soruluyor. Eğer anlaşma hükümlerini görüşüp anlaşabilirseniz hakkınızda dava açılmıyor.
    Yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar. eleştiri sınırını aşdığınızda başınız ağrır boştan yere uğraşır durursunuz. Cebinizdende bisürü para çıkar..
    BY Turbo SPORT 150 HP

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509

Zaten hakaret suçunun yani şerefe karşı suçların bu tarz bir ortamda işlenebilmesi için en az üç kişi ile gerçekleştirilmesi gerekiyormuş. Dolayısıyla üç kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuş.
    BY Turbo SPORT 150 HP

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zeynel bu olay senin şikayetinle alakalı dostum.. Videoyla alakalı değildir. Çünkü suç duyurusunda bulunulan üç kişi var. biri benim, biri sdr krkc isimli kullanıcı biride çilem adlı kullanıcı. İki gün önce ifade verdim.. O konuya yazı yazan herkezin yorumlarının ekran görüntüsünü alıp suç duyurusuna eklemişler.. sende varsın ibrahim hocamda var izoci kardeşimde var bir çok kişi yorum yapmış. Nickini hatırladığım kişiler bunlar.. Tck 125. md Şerefe karşı işlenen suçlar kapsamında şikayette bulunulmuş. Şayet mahkemesizi suçlu bulursa 3aydan 2 yıla kadar hapis cezası yada idari para cezası ödüyorsunuz.
    Yada bunların hiç birini riske atmak istemiyorsanız bu tür şikayete bağlı suçlarda anlaşma hükümleride soruluyor. Eğer anlaşma hükümlerini görüşüp anlaşabilirseniz hakkınızda dava açılmıyor.
    Yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar. eleştiri sınırını aşdığınızda başınız ağrır boştan yere uğraşır durursunuz. Cebinizdende bisürü para çıkar..
    haklısın dostum
    Konu ZAK1980 tarafından (02/08/2012 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

M.OğuzhaN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509

Yorum yapanların hepsi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu sanmıyorum. Öyle olmuş olsa idi ordaki yorum yapan herkez hakkında savcı ifade isterdi. Bana tebliğ edilen suç duyurusunda 3 kişinin nicnamesi vardı. Ve bu üç kişinin yazdıkları özellikle suç olarak belirtilmişti. Bu süreç biraz uzun bir süreç. Bana gelmesi tam 5 ayı buldu. Şikayet tarihi dahada eski 2011 tarihli..
    Benim gördüğüm kadarıyla bu konuda sadece 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Dolayısıyla bu konuda başı ağrıyacak olan sadece üç kişi. Sizlik bir olay yok yani.
    BY Turbo SPORT 150 HP

Mehmet AYDEMİR
    Palio Sporting Sparco34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34E4731
    Edilen teşekkür: 239

inş. en yakın zamanda sorunsuz çözersin bu mübarek ayda kardeşim

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Programında sürekli inşallah maşallah denilen, bakımlı güzel ve başörtülü ablaların programı beraber sunduğu hocamız işte anlayın da.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer imleri

Yer imleri