https://www.youtube.com/watch?v=Cq2--lI1ZoM]Acemi Sürücü Kaza Yaparsa (Küfür İçerir) - YouTube[/url]
videodaki hataları sayalım okunması şarrtt efsanee![]()
napmış bu kadın ya. araba da bi acayip nolduğu belli değil.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kamera ne ayak çok merak ettim...
Keyif BMW'Dir...
Bayanların Kazaları Meşhur Zaten Bugün İşten Eve Gelirken Bayan Sürücü Gördüm Market Önünden Caddeye Çıkarken Transit'in Arka Köşeye Taktı Yan Taraf Ortadan Bagaja Kadar Çöktü....
asdasdasdasdasd![]()
![]()
![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
ne olmuş buna...
Her şey iyi tamamda kamera ne iş anlayamadım.
Şahsen ben ola ki bir gün kaza yaparım (ki çok şükür 16 yılda daha seftem yok) diye kamera hazır bulundurmuyorum arabamda.
Ayrıca sadece bayanların değil beylerinde kazası meşhurdur unutmayalım beyler![]()
![]()
![]()
hakikaten ilginç
bir süre arabayı tutmaya çalışıyor
başaramıyacağını anlayınca salıyor=)))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bence arabada kendi kendine klip çekiyoduama iyi denk gelmiş klibi daha ilginç bi hal almış
![]()
İşin ilginci bir insan kendinin düşmüş olduğu bu durumu neden reklam edip kendini küçük düşürsün bende bu rol.
aklıma geldikçe gülüyorum ve izliyorum![]()
Çarptığı araç nereye kayboluyo bu arada?
Ne güldüm yaa.. Hadi kamerayı koydun arabaya, hadi talihsiz bir kazada geçirdin ulen internette ne işi var onun..
BY Turbo SPORT 150 HP
Şöyle bir video var konuyla alakalı durumu özetleyen
www.youtube.com/watch?v=cDy0bStW
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri