Geçmiş olsun...
evet arkadaşlar akşam 6 civarı eve geldim apartmanda merdivenleri çıkıp kapıya bir yöneldim ne göreyim kapının kilitleri yok ******** namussuzlar eve girmişler.hemen polis ve çilingir çağırdım. evi darman duman etmişler evdeki bütün çekmeceleri boşaltmışlar.Allahtan bişey bulamamışlar. öyle olunca bende olay yeri falan uğraşmayım dedim. nasıl olsa zarar yok diye. yanlız 1 saat önce birader aradı abi ps3 duruyormu diye bir baktım yok. ikinci kez şok oldum. nasıl moralım bozuk anlatamam arkadaşlar.yatıp uyuyum dedim sinirden gözüme uykuda grimiyor.Allahtan hanımla çocuk evde değiller.
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun Veli abi cana gelmemiş Allahtan![]()
Bizim evede 3 sene once 1 ayda 2 kere girdiler allah belalarini versin bunlarin insani evinden sogutuyo cok gecmis olsun tek teselli siz evdeyken girmemis
Allah bir daha yasatmasin tekrar gecmis olsun
Gecmis olsun...
Geçmişolsun
Çok geçmiş olsun. Yasalar böyle olduğu sürece daha çok benzer şeyler yaşarız. Caydırıcı yasalar bekliyoruz..
Benim evde pronet diye bir alarm var camlara ve pencere magnetler takılıyor. İstiyince aktif hale geçiriyorsunuz eğer biri açılırsa direk alarm çalıyor cep telefonunuzu arıyorlar ve polise haber veriyor ama aylık belli bir ücreti var internetten bir araştırın tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun.
Buda benim beyaz meleğim....
Abi Çok geçmiş olsun.
I Love Abarth
Büyük Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bunada şükür.Ya eve sen değilde hanımla çocuk gelseydi o eve girdiğinde Allah korusun çok geçmiş olsun varsın bi ps3 gitsin bunada şükür Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun...
geçmiş olsun
cok gecmis olsun arkadasım..
benimde aklımda hep o var ya ben degilde hanım evdeyken falan girerse bu serefizler diye dusunup duruyorum...
giden ps3 olsun bosver basının gözünün sadakası olsun..
ben bu sebepten dolayı yatarken bile camları kapatıyorum ya
gündüz hayatta giremezler bizim eve sagolsun giris katta bi teyzemiz var binanın kapının acılmasıyla birlikte oda kapısını acıyor
tekrardan gecmis olsun
geçmiş olsun![]()
MT
hocam geçmiş olsun Allahtan aileniz evde değilmiş..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri