keşke plakasını alıp ihbar etseydiniz
bugun keçiorenden dönüyodum bı tane bmw war onumuzde hızlandı bı anda makas fılan attı kac kısının hayatını tehlıkeye attı anlatamam bunu dusunurken kaleye dogru dondu okulun ordan bı baktım arabanın el fırenı fılan cektı araba ters dondu arbaalar panıkledı durdular fılan.bunu yapan ınsan evlatları kendınızı bosverın karsınızdakılere zarar verdıgınızı dusunun.netıcesınde sadece sıze değil karsınızdakılerede zarar verceksınız.çarptıgınız sakat kalsa nolur aceba dusundunuz mu hıc?
keşke plakasını alıp ihbar etseydiniz
yanımdan nasıl gectıgını anlamadım zaten uzaktı benden baya ama gecısınden bellıydı.bıde durakda duran ınsanlara bıra sısesı atan bırını sıkayet ettım sonuc ne bılıyomusunuz umursamazlık baska bısey olmadı.bıde koruma daire baskanlıgında calısıyorum dusunun gerısını.aradım 154u telefondakı sankı benı dovecek
Var işte böyle düşüncesizler...![]()
rabbim herkeze kazasız belasız sürüşler
dikkat etmek lazım gazlarken mksta rollingde sakat ama yapıyoruz yapılıyor
gerçi ben genellikk kapalı alanı tercih ediyorum
Aşşağı inerken selalenin içine dalacaakmışki aslında aklı başına gelirmişti![]()
vicdan acısı ömür boyu o olur tabi adamsa.. bende yapıyorum makas el freni ama hep müsait yerlerde öyle sorun olabilecek yerlerde değil. düşünceli olmak lazım..
ama bazen aşırı sinirli oluyorum işte o zamanlarda arabaya binmemem lazım benim hiç tutamıyorum kendimi olup olmadık yerlerde makasa giriyorum el freni çekiyorum araları görmediğim yerlerde hız yapıyorum (yanlış)
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
e30 veya e36 mı ?
Keyif BMW'Dir...
olur böyle vakalar![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
yok arkadas o tip adamlar adam değil. kaza yapsa gene aynısını yapmaya devam ediyor ne vicadnı varki vicdan acısı cekecekler. Verecen yetkiyi tam teşekküllü trafige amreicadaki gibi arabaya carpa carpa durduracak ki bide inince agzını burnunu kıracak bak bakalım daha öyle zibidi gibi sürüyormu
Driven by the future
ben bölelerini gördükçe frene değil inadına gaza basarım,bi gün patlatıcam birinin aklını başına getiricem az kaldı zor kaçıyolar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri