sıcaklar artınca kap cam acılınca adamların iştahı kabardı. Bursada da durum aynı, ,iş yerinden 2 arkadaşın evine girdiler. geçmiş olsun.
Printable View
sıcaklar artınca kap cam acılınca adamların iştahı kabardı. Bursada da durum aynı, ,iş yerinden 2 arkadaşın evine girdiler. geçmiş olsun.
bizde pronet kullanıyoruz dolar bazından fatura ödeniyor ama mükemmel hizmet veriyorlarlar
alarm net firmasından uzak durum canınız yanar benim yandı
arkadaşlar hepinize çok çok teşkkür ederim Allah ım imsenin başına böyle bir olay vermesin.
çok geçmiş olsun Veli, giden ps3 olsun,
sana ve ailene bir şey olmaması sevindirici kardeş.
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun can sıkıcı durumlar...
Geçmiş olsun.Ailenizin evde olmaması iyi denk gelmiş...
çok geçmış olsun...
çok geçmış olsun..
Geçmiş olsun arkadaşım ...
Bende yatarken camları falan kapatırım. Bizim hanım bana kızıyodu camlar kapalı diye ama bu olayı okuyunca bana hak verdi ...
Büyük geçmiş olsun.
Neresindesiniz Ankaranın ?
Gecmis olsun.
Allah bilir o girenler kaç defa yakalanıp yakalanıp salıverilmişlerdir. Geçmiş olsun. sadaka verin.
çok geçmiş olsun ben de merak ettim hangi muhittesiniz?
demirlibahçe de oturuyorum aktaş ta.
geçmiş olsun
arkadaşlar yaklaşık 1-1.5 ay kadar aynı evde oturmayı planlıyorum çünkü eşimin ataması olur diye tekrar tekrar taşımayım eşyaları diye. bu süre zarfı içinde kendi güvenlik sistemimi oluşturmak istedim ve şu ürünleri araştırdım siz hangisini tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz bir sistem varmı.
3MK HIRSIZ ALARM SET?-BAS?T GÜVENL?K S?STEM? GittiGidiyor'da 55778943
Çift Kumandal? Sirenli Güvenlik Alarm Seti GittiGidiyor'da 56010192
Sadece ses çıkarırsa komşular pek takmaz gibime geliyor. Sokak ortasında kadın bıçaklanırken izleyen bir halkımız var sonuçta. Polise telefon eden evdeki hava basıncı değiştiğinde alarmı çalışan güvenlik sistemleri var aylık ödemesiz olması gerek. Onları araştırın derim. Daha sağlam sonuçlar alırsınız.
olayın şokunu yeni yeni atlatmaya başlamıştım ki bugün yan binaya dünde karşı binaya hırsız girdiğini öğrendim. ortalıkta devriye gezen ne bir polis nede devriya aracı görüyorum ne kadar ilginç bir hafta içerisinde aynı sokakta bitişik 3 apartmana hırsız giriyor ve ortalıkta hiç polis yok.
Polıs ne yapsın kardesım karakola gıdıp 2 saat otur gozlem yap adamlar 18 saat calısıyorlar boyle adalet olursa hırsızlıkta artar ,cınayette artar yaptırımmı var ulkede hırsızı polıs yakalıyor adalet bırakıyor adam akıllı ceza olacakkı yapmaya cesaret edemesın serıatsa serıat kesecen elını ,komınızm se komınızm kursuna dızecen kı korksunlar mıllet saatlerce calıssın bırseylere sahıp olsun ıtın tekı gelsın calsın artık ulkede adalet yok kımse darılmasın gucenmesın adaletın olmadıgı bır toplumda hırsızlıkta artar,cınayette,tecavuzde,gaspta