Ah ben o kütükle bir karşılaşsam ahhhh!!! Hayvanları kapattığı o toprakları bir bir yedirirdim yemin ederim ona..
Printable View
Ah ben o kütükle bir karşılaşsam ahhhh!!! Hayvanları kapattığı o toprakları bir bir yedirirdim yemin ederim ona..
yaw bunlar nası insan aranızda belki kedileri sewmeyen hatta yalan sölemeye gerek yok ama kimsenin kedisini ne gidip hapsederim ne de zehirlerim...
belediyeler köpekleri zehirlerken daa önce beslediim boxer ın enteresan bi şekilde anayıp onlara saldırışını köpeklerin yerde kıvranışını gördükten sonra ki hele hiç...
ya bunun yanında bu akıldan yoksun insanlar yavru bi kedinin sahibi varken onu kendi yavrusu gibi düşünceini düşünmezler mi...
ya hocam sölenicek çok şey var ama ben şunu biliyorum sizin yerinizde olsam bırak eşimi alem-i cihan gelse o adamı pert edene kadar elimden kimse alamazdı...
:)Pek sevimliler, teşekkürler...
gizem haber bekliyorum bak söz verme yok biri yada ikisi benim :):):):)
hocam bende kadın erkek eşitliği tamdır bunu bi bağyan da yapsa sorun deil bunun yanında kedilerin sizin olması için ewinizde bakmanıza gerek yok sahiplenmiş olması yeterli onları çocuunuz gibi görüyodunuz sonuçta yanlışım olduunu pek sanmıyorum ama yanlışım varsa düzeltirsiniz...