2.el tamamen iptal gibi olursa sadece a3 için olur oda %10 ihtimal :)
GTC veya AFL vs bütçe dışında 49000tlden 1 kuruş çıkmıyor zaten ben bile emin değilim bu arabalara bu kadar para gömmek doğrumu diye şeytan diyor git 36500e fiesta al... ama bugun otokoçta enaz 7-8 kere focus-fiesta in bin yaptım fiestada puntoya göre + bişey pek yok yani sırf sıfırlamak içinde 17-18tl vermem. focusta varmı o fark bilmiyorum :)
bu yeni kasa focusu astradan çok daha az görüyorum trafikte hatta 5e1 bile diyebilirim ankara ve izmir için ama 1-2 sene sonra şirketlere yayılır tabii. yinede trendle titanium arasında dünya kadar fark var dış görüntüdede.
astra 3k limit dışı abi, alacağım arabayı enaz 5-6 sene kullanacağım hatta benden sonrada kardeşim filan kullanır o yüzden ön yargılı olduğum bir araca yanaşmak istemiyorum pişman olursam dönüşü yok :)
bu arada astra tam otomatik focus çift kavramaymış, astrayı hala test edemedim (izmirde 1 bayiide var onuda patronun yakınına vermişler pazartesi gelicekmiş) tam otomatik olması performansı epey törpülüyormuş DHde yazılana göre. focusta ise kalkışta hafif bir boşluk var kavramadan dolayı yani kökleyerek kalkınca kavrayana kadar araba biraz bağırıyor sonra kalkıyor onun dışında oldukça başarılı şanzıman.
birde civic test ettim focus daha iyi gibi geldi performans olarak. şanzımanda ise kesinlikle focus önde. iç plastik kalitesi ise yerlerde :)
bide tüp takmışlar test aracına neden bilmiyorum ama yüklenince ötüyordu :)