Kırşehir Karaova Barajı... Nihayet öğrendim! :rolleyes2: :D
Sen gelmezsen zaten gitmeyelim birader... ;)
Printable View
eee tekrar ne zaman gidiyoruz...
abe muradım ne güzelde tarif etmişsin..::)))) ben şimdi çıktım mı sorarım birisine hemen orayı bulurum.. ::))) ya kardeş hangi yol güzergahından gidiliyor.. kaç kilometre... balık varmı.. suyu nasıl... şöyle açık anlaşılır bir yol haritasıda isteriz ama.. ::))) hadi bakem muradım bir el at şu işe.. :::)))) (ehu ehu ehu şimdi murat ne kadar kızmıştır valleee)
Abi hakikaten delirttin beni yaw! :D :D :D
Kırıkkale-Keskin yolundan gidiyorsun... Kırşehir'e gelmeden sola doğru ayrılan yolda tabela var! Ankara'ya 160 km. O tarafları hiç bilmediğim için ancak bu kadar tarif edebiliyorum...
Sazan, kadife ve alabalık var. Suyu temiz ve net bir görüş var. Bent tarafına yakın avlandık, o tarafı tavsiye ederim! Etrafında -yine- ağaç namına hiç bir şey yok!
Oldu mu? :D :D
ayıp ediyosun brother :( wallahi diğerleri elimde değildi bir daha söz hepsine katılıcam :(
falla gelmeyi çok isterdim ama haftaya sınavlar başlıo bi pazarı boşalttım o da kan verme için... :S
Eren kan verme iptal oldu ama brunch muhabbeti devam haberin olsun :)
@Murat; benim keretayıda getiriyorum paluğa biraz hava alsın oralarda zıplasın enerji çok fazla geliyo walla :) -yani senin pek de sevmediğin bi arkadaş ama-:blush000::rolleyes2:
Gidin bakalım siz hafta içi hafta içi...
İbo bir dahakine de haftasonu haftasonu gideriz :) bak sabah sabah çıkıcaz birazdan yola :D
birazdan mı yaw ben de diorum nie uykum kaçtı da uyandım... :)
ama ne yazık ki bugün 3 dersim var 11 den 4:30 a okulda olmak zorundayım... :S
keratayla da oynamak isterdim ama kısmet deilmiş... :(
Canın Sağolsun ERENcim merak etme biz daha böyle çok organizasyon yaparız...Gelsen iyi olurdu tabi ama inan dersler daha önemli doğru yoldasın :) zamanında ben o yoldan çok çıktımda ordan biliom :)
abi zaten benim de 3. senem hala 1. sınıftan dersler var çıkalı çok oldu da girmeye çalışıom yoksa gelirdim yine... :D
Balık avı sefası bitane tutkunu için facia oldu sanırım :(
U-F-T faciası ; Unidentified Flying Tommy faciası...:shy:
Ya burda yazıyosunuz ya balık tutmaya gidiyoruz diye içim eriyo varya gelemiyorum diye hastasıyım bende balıkçılığın çok zevkli hele balık tutarken olan muhabbet hiçbiyerde olmuyo hadi rastgelsin... :)
bende gidemedim ya bitiyorum şimdi buralarda.. arkadaşlar balığa gidiyor bende işe hakmı bu yaa.. :::))))