hayırlı olsun, allah mutluluğunuzu daimi yapsın![]()
4 senelik evliyim 3 yasindada 1 oğlum var buluşmalarda gören arkadaslar vardır yaramazin biri kıradan kurtulup Allah bı ev nasip etti aldık ay sonu tasinacagiz punto alırken ki heyacan var Allah herkeze nasip etsin
Birde sormak istediğim doğalgaz kombi var suanda üzerime faturayı nasil alacağım depozitomu ne varmış nekadardir ve neler gerekli
Teşekkürler
Sent my iPhone using
hayırlı olsun, allah mutluluğunuzu daimi yapsın![]()
hocam hayırlı uğurlu olsun neresinden aldın İstanbulun?
hayırlı ugurlu olsun güle güle otur kardesim..
dogalgaz depositosu vardır abone olmak icin 350 tl civarındaiki taksitle faturaya yansıtıyorlar
hayırlı olsun
Cok teşekkürler dostlarım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim 350 tl hi iyi para bu arada ikitelli Küçükçekmece de aldım 20 senedir buradayız baska yer bana uymaz
Sent my iPhone using
Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Allah hayırlı uğurlu etsin kardeş.
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
ben daha 1.5 senedir ordayım yeniyim yani o okulda
aslında senin aracı arada görüyorum sanırım da sticker yok galiba sende..bende genelde arabayı okulun arkasına koyuyorum parkın yanındaki otobüslerin önüne arkasına neresi boş ise oraya 09 astra dikkatini çekti mi bilmem..
sen hangi yıllarda okudun söyle notlarını yıkayım buraya
![]()
Bak su ise yaw her aksam geciyorum oradan deminde geçtim star binasının oradan astralar dikkatimi çekmiyor punto olsa görürüm bende sticker var hocam 42 plaka
Hehe not ışi sakat valla tam senesini hatırlamıyorum 31 yaşındayım galiba 89 90 seneleri falan Nihat Ugur
Sent my iPhone using
nihat kardeşim...senin adına çok sevindim....
bundan 30 sene...önce...30 yaşında birisi için ev almak hayaldi...gerçek oldu![]()
Hayırlı olsun, derdin fatura olsun)
Sağlıklı , huzurlu, mutlu olun inşallah...
TSK ederim Cemal abi
Valla isin o kısmına girmeyeyim yasımız genc olmasına rağmen ticaret te bakmakta var çıkmakta esnaflikta yaptım pazarlamada
Yanliz sunu söylemeden gecemiyecegim bu ülkede büyük is yapan parası olan teşvik verilen insanlara tanınan haklar şartlar esnafımıza verilse nerelerde olurduk kim bilir esnafın halinden esnaf anlar hayalimizi kendimiz yaptık
Sent my iPhone using
Hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin. Insanin kendi evi gibisi yok valla.
HTC EVO 3D X515m cihazımdan 2 ile gönderildi
Buda benim beyaz meleğim....
hayırlı olsun. darısı evi olmayanlara inş.
Ben seni bulusmada gormustum cok temiz kalpli cana yakin bi abimizsin allah saglikli mutlu huzurlu gunlerde evladin esin ile oturmayi nasip eglesin abim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri