kardeş hayırlı olsun, güle güle oturun yeni evinizde.
İgdaş'a gitmen gerekiyor ama giderken doğalgaz sayaç numarasını almayı sakın unutma,
300 küsür depozitosu var, 3 e bölüyorlar, faturaya yansıtıyorlar.
Printable View
kardeş hayırlı olsun, güle güle oturun yeni evinizde.
İgdaş'a gitmen gerekiyor ama giderken doğalgaz sayaç numarasını almayı sakın unutma,
300 küsür depozitosu var, 3 e bölüyorlar, faturaya yansıtıyorlar.
hayırlı uğurlu olsun eviniz.
Allah hayırlı uğurlu etsin güle güle oturmayı nasıp eylesin.
Hayirli, ugurlu olsun.
Hayırlı olsun güle güle oturmak nasip olur inş. Doğalgaz olayını Avcılardan halledebilirsiniz.Depozito bedeli 350 tl gibi bişidir doğru.2ye bölüp faturaya yansıtıyorlar ve ayrılmak istediğinde abonelik iptaliyle ing banka aynı şekilde havale ediyorlar.
cok sevındım ALLAH guzel gunlerde oturmayı oglununuzun mezunıyetlerını damatlıklarını gormeyı nasıp etsın tekrar tebrıkler
hayırlı olsun abi, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..
hayırlı uğurlu olsun , mutluluk sağlık huzur ile oturursunuz inş.
Hayırlı olsun Allah sağlık mutluluk ve huzur içinde oturmayı nasip etsin.
İstanbul da evin varsa kira derdin yoksa ve evliysen hayata 1-0 galip başlıyorsun bundan 6 sene önce evdekiler evlen diye ısrar etmeye başladıklarında kümes kadar olsun benim olsun evim olmadan evlenmem diyordum ve öylede yaptım bahçe kat balkonu olmayan çokta fazla güneş almayan net 43m² ev satın aldım paramız ona yettiydi ve 2 sene yaşadım sonrasında şimdi daha geniş bir evde yaşıyorum.
Kısacası iyi kötü demeden her ay kiraya çok para vermeden bir ev sahibi olmak kadar güzel birşey yok.
Allah herkese çok daha iyilerini nasip etsin ama en önemlisi sağlık huzur ve mutluluk içinde yaşanacak yuva nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz
Hayırlı uğurlu olsun, sevdiklerinizle birlikte oturun, darısı tüm evi olmayan veya ihtiyacı olanlara nasip eylesin Rabbim...(ben dahil) :)
Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun allah sağlıklı mutlu oturmak nasip etisn:)
allah utandırmasın dostum hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı ugurlu olsun
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin kardeşim. Yüzünüz gülsün hep böyle :)
kardeşim hayırlı olsun allah olmayanlarada nasip etsin
Cevap yazan tüm dostlarıma ayrı ayrı tesekkur ederim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
Saygılar
Sent my iPhone using
nihatcım hayırlı olsun eviniz...
Hayırlı uğurlu olsun.