Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o konuda kimse fiatın eline su dökemez, zira zırt pırt dediğiniz astranın h kasası 2004 senesinde üretime başladı, bugün classic adı altında üretimine devam ediliyor. j kasa astra insignia ile başlayan yeni akımın, yuvarlak çizgileri barındırıyor, 2010 senesinde üretime başladı muhtemelen 2016 senesine kadar kasa değiştirmeyecektir. en azından fiat gibi evoyu çıkartıp 2 sene sonra hop yeniledik diye başka model çıkartmıyorlar audi'nin sağlamlığına işçiliğine laf eden taş olur da a3 2013'de kasa değiştirecek sanırım, onuda göz önünde bulundurmak lazım. her ne kadar çizgileri aynı gibi desekte eski kasa bir araç olacak elimizdeki
evet söylentiye göre ağustosta başlıcak yeni kasa satışı ve epey radikal değişiklikler var bu sefer. bende çıkmasını bekliyorum, eski kasa olarak kaybını yaşasın ondan sonra almak mantıklı geliyor bana güzel bi düşüş olursa 2009 makyajlı bile alabilirim

bu arada 2 sene sonra yurtdışına çıkma ihtimalim var yoksa 5-6 binerim en az alacağım arabaya. böyle bi ihtimal olmasaydı astrayı sıfır alıp geçerdim