geçmiş olsun zeynepcim bununla geçmiş olsun:(
Printable View
geçmiş olsun zeynepcim bununla geçmiş olsun:(
zeynep büyük geçmiş olsun..
çok üzücü
mehmet.in hırsızlık olayında da yazmıştım, geçen ay benim arabama girdiler, bu ay mehmet.inkine yarında başkasına demiştim.. ne yazık ki giderek artıyor.. başka zaman başka arkadaşımız bununla muhattap olacak.. seçimlerde bilinçsiz oy kullanmayalım derim!!
Geçmiş olsun Zeynep...
4 yıl önce benımde aynı sey geldı basıma arkadasımın ewıınde oturma odasında uyumustuk kanepenin ordaki sehbadan ıkımızınde cep teli burnumuzun dibinden alınmıştı eter sıkmışlardı galıba cunku olaydan snr uyandğımızda 20dk da zor ayılmıştım ..
Zeynep'cim, geçmiş olsun! Neyse ki siz iyisiniz!..
Üzülme, gidenler yerine konulur bir şekilde ;)
büyük geçmiş olsun yaa. zlerr.:@
geçmiş olsun Zeynep, Allah beterinden korusun...
geçmiş olsun ...
geçmiş olsun üzücü bi olay ama allah beterinden saklasın diyelim yapçak bişey yok :(
tekrar teşekkür ederim iyi temennilerinize :)
Zeynep çok geçmiş olsun. Size bir şey olmaması sevindirici tabi, hayattan hiç bir beklentisi kalmamış kişilerin neler yapabileceğini kestirmek zor oluyor.
Ne yazık ki polisin hırsızlık olaylarına yaklaşımı bir kaç çağ geriden geliyor.
Hiç bir şey yapılamıyor, lerin yaptıkları yanlarına kar kalıyor.
geçmiş olsun :( zeynep dediği gibi türkiye ne hallere düştü işte bir ispatı daha
yanlız senin yerinde olsam ilk önce tanıdıklardan şüpelenirim malum yeni nişanlandın ve altın ve takılar takıldı ee bunuda ancak yakınların biliyor dimi
bence bu olayın beşini bırakma derim tekrardan gecmiş olsun
geçmiş olsun
anneannemin evine 2 kere girdi birinde tabancaları çalmışlar ama allahtan yakalandı