BSK Nickli Üyeden Alıntı
Harcayacak çok param var, ooo telefona bak dedirtmek istiyorsan ama radyo bile dinleyemeyim bulutut ile diğer telefonlara ne dosya gönderebileyim ne de alabileyim bi program yüklemek için kırk takla atayım apple benim için en iyisini bilir onlarn sözü haricinde hiçbirşey yüklemeyip dinlemeyeyim küçücük ekranda süper performans alayım dersen i phone den şaşma belki jeilbreak yaparsan bir nebze zincirlerini kırarsın, ben özgürüm canımın istediğini yaparım beni kim tutacakmış şaşarım bu işlerden de anlarım gerekirse root rom işlerine de girerim dersen android senin için biçilmiş kaftan hangi android dersen htc sense arayüzü ile benim favorim ve tercihim hem malzeme kalitesi hem de ekranı ile tek geçerim hele paran varsa one x çıktı şiddetle öneririm, samsung da fena değildir kağıt üzerinde s2 htc sensationdan daha iyi deselerde iş pratiğe gelince aynı performanstalar alma aşamasında gönlün hangisine kayarsa onu alırsın ama malzeme kalitesi ve tasarım olarak htc ile samsung kıyas kabul etmez. İphonecular kızacak belki bu söylediklerime ama malesef gerçekler bunlar o paraya alınan kısıtlı ama prestijli bir cihaz. Windows phone için birşey yazmadım, onların daha yiyecek 40 fırın ekmeği var.