sen önce bi Türkçeyi söksen geyiği de tam yapıcan ama :p
Mehmetcim, canım arkadaşım, fazla çizgi film izliyorsun kanımca bu aralar.. O dediklerin X-Men ya da Spiderman' de oluyor cicim....
Printable View
Korkunca üretilen senaryo çok oluyor.
evet ya gizem ciğim bununla muhattab olunmaz türkçeyi bile kullanamıyor....
erkan beye şikayet etmek lazım şikayet et butonuyla şikayet etsek erkan beye ulaşırmı ........
Ben biliyorum ona yapacağımı.. O korna faslını unutmadım daha... Bölüme rezil etti beni..Elbet bigün yolum düşer iş yerinize Başkan Paşa :p
BöyLe devam ederse başLık kilitlenicek mesaj yazanLar ceza aLıcatır. :D:D
eheeeeeeheee valla gizem sorma kampüsten çıkana kadar ne kadar nesne gördüyse incelmeye aldı yarım saatte çıktık ordan hatta nesne alma girişimimiz bilem oldu bu böle yav uçan sineğe bile ehhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeuuuuu
muhabbetlere bak ya... :D:D:D:D
yarıl kop takla... :D:D:D
Ozzy sinirlenme, konu amacından çoktan saptı zaten :) Bak ne güzel eğleniyoruz bilim kurgu hikayelerimizle..Hem ser kürsü değil mi konu başlığımız.. Sepe ser bi halde film çekiliyor adeta...
Senarist: Başkan Paşa
Başrol: Femoli & GaladrieL
yok canım ne kızması oda matrak geçiyor biraz sonrada ben onu banlıyacam ekmek arası hemde:D:D:D
ehheeeeeee ve hain deneyci gizem balıklar evrim geçirmeye başladı 8 yüzgeç var şimdi üstlerinde
ozzyde filmin kötü adamı çoşkun t si yok yanlız sadece çoşkun hehheheee
Allah'ımmm gerçekten mutant gibilerrrr, yanımdaki Beta balukum Leyla'mdan ürktüm beee
eferim hera zaten diken üstündeydim çok güzel oldu ben bunları eve götürmem bunlarda mutasyona uğrarsa yanarım
bu ne yavrum...süt bişeyim?
sen osmanlıca'dan kalmışsın anlaşılan..ehuehuhe:icecream:
odtü..odtü olalı hiç öyle korne duymuşmudur acabaa?
hem, sıcaktan bunalmış görmüştüm seni, biraz kendine getiriyim, iyilik yapıyim demiştim...hıhh;(
eee?...ozan'cım nooldu senin LAPtop işi??
valla yaw, ben nesnelerin konumunu tespit ediyordum(öhöm..öhöm..radarım süperötesidir)
sevgili femoli de, inceltiyodu(k)
hehehehe.
hadi ordan, sana başrolü kim verdi, senarist ben değilmiyim??
şaka..şakaaa..ama bir de yan rol alsak yaw, böyle ne.. 2 oyuncuyla mı olur?
nihuhahauahaa...tarantino ekolünden yetiştik güzelim, ara ara görünmez lazım..iyi oluyor..
ayrıca, ben medeni bir insanım, her birini gördüğümde Allah'a minnet ediyorum..hem sevaptır sevap..ehuehuheuhe. :Ç
bak gene çenesi düşük, üşenmemiş her birine tek tekk cevap yazmış...:dilcikartma:
bide utanmadan gerine gerine minnet ediyorum diyor.. yahu araba kullanırken önüne bak önüneeee :pokey000:
Ulen ne utanmaz adamsın kampüs çıkışına kadar direksiyonu ben tutmadımmı önüne bakmadığın için hhhhhheeeeeeeeehhhh..
:censoree::censoree::censoree::censoree::censoree:
yukarda sana giydirdim de biraz..ozan sansürlemiş beni..hehehe!
sen sussana süt bişeyi femoş.
ah ulen.. arabadayken kayda alıcaktım ki sözlerini...çıralar bile yanarken sana imrenirdi valla billa https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon10.gif