Bugüne kadar bu sitede çok iyi vakit geçirdim ve şimdi birkez daha doğru adreste olduğumu farkettim gerçekten çok iyi bir ortam herkes birbirine yardım ediyor.Buluşmaları takip etmeme rağmen daha kimseyi tanımıyorum diye katılmıyordum.Bugün COŞKUN abinin yanındaydım işini gücünü bırakıp angel far konusunda bana çok çok yardımcı oldu sadece bu konuda değil her konuda yardımsever bir insan gerçekten çok teşekkür ederim.Ayrıca uzun uzun sohbet ettik ve birkez daha doğru adreste olduğumu farkettim doğru insanların içindeyim ayrıca MEHMET abiyide çok çok teşekkürler bugüne kadar ne zaman arasam birşey istesem usanıp sıkılmadan yardımcı oldu herzaman yardım etmek için hazır çok yardımsever bir insan TEŞEKKÜR EDERİM COŞKUN ABİ, MEHMET ABİ VE GRANDEPUNTO AİLESİ.Bundan sonra en yakın buluşmada görüşmek dileğiyle![]()
Konu GP COSKUN tarafından (23/02/2012 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
forumların amacı da zaten bu....
Coskun abi candir..![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Aynen katılıyorum,bende ilk zamanlar Coşkun ve Mehmet abinin kafasını şişirmiştim,hala şişiriyorum orası ayrı![]()
TSİ Jetta.
doğancan sana yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
forumda ne zaman kimin ne konuda başı sıkılırsa biz buradayız
elimizden geleni yaparız
sadece bir mesaj yada telefon yeter
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gerçekten bu forumun ortamı çok samimi![]()
Ben Foruma İlk Girişimden Beri Gayet Keyif Alıyorum Henüz Arabamı Alamadım Ama Buluşmalara Bakınca İnsanın İçi Gidiyor Sırf Buluşmalar İçin Bile Punto Alınır Henüz Kimseyi Tanımasamda İlk Buluşmada Hemen Atlıcam Çok Sıcak Ve Samimi Abilerimiz Ablalarımız Var![]()
elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ..
işinin görüldüğüne sevindim ..![]()
Adamın dibi onlarheleki Coşkun abi adam bakmadan da olsa sorunu çözüyor valla kaç tane arızamı onun sayesinde giderdim hastasıyızzz
Bu forum türkiyenin en iyi forumu tartışmasız reklam gibi oldu ama çok samimi söylüyorum coşkun zaten forumun can damarlarından mehmet usanmadan sıkılmadan yardımcı olur mutlaka biraz asabidir (kendisiyle küçük bir anlaşmazlık yaşadıkda şaka yapıyorum) ama 10 numara adamdır.Acaba bu forum biz 50 60 yaşına geldiğimizdede devam edecekmi
inşallah devam eder![]()
sizler var oldukça bu forumda var olacak
bu forumdaki ortamın güzelliği buradaki üyelerin kişiliklerinden ve iyiliklerinden samimiyetlerinden ileri geliyor
bizi dışarıdan gören bir çok forum imrenerek bakıyor ve inanın söz ediyorlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coskun abi memet abi ve ceğdas oto bugüne kadar yaptıklarınız icin tskler...
Konu kaan3368 tarafından (24/02/2012 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.
Bugün öğleden sonra ben de yolum düşmüşken Mehmet'in yanına uğrayıp kendisiyle tanışmış oldum. Sorularıma sıkılmadan verdiği yanıtlarla beni bilgilendirdiği için teşekkür ederim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri